Sen iyice oyna o zaman neyin ne olduğunu anlarsın bende witcher 3'ü oynamayanlar hikaye oyunları arasında çok şey kaybediyorBen 3 4 sat oynaadım baktım olayları, karakterleri, mekanları bilmiyorum devam etmedim. Oyun bide açıklama yapmıyor. Zaten biliyormuş gibi davranıyor. Ee ben de evreni tanımadığım için içine giremedim
Hocam witcher 3 fanları niye linçlesin ki beni. Yenneferın peşinden git diyor oyun. Ben tanımıyorum yenneferı. Böyle bir evrene sonundan girmek hata. Anlamayınca da sarmadı oyun. Ha bide savaş mekanikleri kötüydü o da varİlk saatlerde öyle olur zaten birisi 10dk girmiş daha eğitimdeyken leş oyun hiçbirşeyi anlatmıyor diyerek forumda konu açmıştı linçlenmişti bence sil yorumu aga
Evren hakkında yazılar okumam lazım bence. İlk2 oyunun hikayesini okumadan, izlemeden olayları karakterleri anlamadımSen iyice oyna o zaman neyin ne olduğunu anlarsın bende witcher 3'ü oynamayanlar hikaye oyunları arasında çok şey kaybediyor
The walking dead the telltale. Tek kelime ile muazzam bir oyun epicde 77tl. Steamde 23 dolar.Single oynayabileceğim bir oyun arıyorum, türü çok fark etmez ama korku olmasa daha iyi olur diye düşünüyorum. Son günlerde RDR2 ve Witcher oynamayı denedim ama bir türlü ısınamadım ve bırakmak zorunda kaldım.
PC Özellikleri:
Ryzen5 1600 İşlemci
RX 580 Ekran Kartı
8 GB Ram
Yenefeer diye gösterir zaten ama haklısın oyunda çoğunlukla bulma işini sana bırakıyo ben ilk oynadığımda kaleden çıkışı bulmak için, 4 saatimi vermiştimanahtar varmışHocam witcher 3 fanları niye linçlesin ki beni. Yenneferın peşinden git diyor oyun. Ben tanımıyorum yenneferı. Böyle bir evrene sonundan girmek hata. Anlamayınca da sarmadı oyun. Ha bide savaş mekanikleri kötüydü o da var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evren hakkında yazılar okumam lazım bence. İlk2 oyunun hikayesini okumadan, izlemeden olayları karakterleri anlamadım