Neler Yeni

Oyun Önerme Konusu !!!

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Düşük seviyeli bilgisayarlar için Live For Speed (LFS)
Ayrıca Cod Mw serisi.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Hem ucuz hem sistem gereksinimleri düşük hemde Fenerbahçe'de Alex var daha ne olsun
Oyun gibi Oyun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apex Legends, zaman ister zordur ama eğlendirir.
İndirmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim sence indirmeye gerçekten değer mi ?

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
The Walking dead ilk baktığında kötü gelebilir özellikle grafikleri ama kesinlikle oynamanı tavsiye ederim bilinen oyunlara gelirsek The last of us serisi, Uncharted serisi, God Of War, heavy rain

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
The Walking dead ilk baktığında kötü gelebilir özellikle grafikleri ama kesinlikle oynamanı tavsiye ederim bilinen oyunlara gelirsek The last of us serisi, Uncharted serisi, God Of War, heavy rain
Dediğiniz oyunlara bakacağım herkesin oyun zevki farklı olduğu için değişik cevaplar gelebiliyor çok bilinen oyunlardansa severek oynadığınız oyunlarıda yazabilirsiniz

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
Rdr2 > Oyun kelimesi

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Rust Bu oyunu iyi oynamak her yiğidin harcı değildir
Zor bir oyun olduğunu hatırlıyorum ama oyunun mantığını bir türlü anlamadım kasılıp rakiplerinle vs mi atıyorsun ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
callafduty'nin eskilerinin cracklerini yükleyip oynayabilirsin fortnite falan yani çok oyun var kanka
Tek kendim için değil diğer arkadaşlarada öneri yapabilirsiniz fikirlerin için teşekkürler Call Of Duty'leri oynayacağım :D

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Dene bu arada ya, ben oynadım dedim ki: Ulan bu tam benlik. O gün bu gün oynuyorum işte çok olmadı ama seviyorum.
Şaka bir yana niye olmasın denenebilir her oyun :DD Futbol oyunlarıyla çok aram yoktur ama konsollarda atmak güzel eğer Pes2021 falan alırsam oynanabilir

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Dead Cells bal oynamayan m-