BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Düşük seviyeli bilgisayarlar için Live For Speed (LFS)
Ayrıca Cod Mw serisi.
Ayrıca Cod Mw serisi.
Oyun gibi OyunHem ucuz hem sistem gereksinimleri düşük hemde Fenerbahçe'de Alex var daha ne olsun
![]()
Championship Manager 2010 on Steam
Two years in the making, Championship Manager 2010 is the latest edition of the most established name in football management. TOTAL VISION With over 500 custom animations per player and multiple pitch views the custom 3D match engine lets you watch all your tactics and formations come together.store.steampowered.com
İndirmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim sence indirmeye gerçekten değer mi ?Apex Legends, zaman ister zordur ama eğlendirir.
Dediğiniz oyunlara bakacağım herkesin oyun zevki farklı olduğu için değişik cevaplar gelebiliyor çok bilinen oyunlardansa severek oynadığınız oyunlarıda yazabilirsinizThe Walking dead ilk baktığında kötü gelebilir özellikle grafikleri ama kesinlikle oynamanı tavsiye ederim bilinen oyunlara gelirsek The last of us serisi, Uncharted serisi, God Of War, heavy rain
Rdr2 > Oyun kelimesiHer Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
Zor bir oyun olduğunu hatırlıyorum ama oyunun mantığını bir türlü anlamadım kasılıp rakiplerinle vs mi atıyorsun ?Rust Bu oyunu iyi oynamak her yiğidin harcı değildir
callafduty'nin eskilerinin cracklerini yükleyip oynayabilirsin fortnite falan yani çok oyun var kankaKanka indirimde düşünüyorum.Böyle sardıracak bir oyun arıyorum pek arkadaşım yok bu yüzden tüm oyun türlerinden bahsetmelerini istedim herkesten
Tek kendim için değil diğer arkadaşlarada öneri yapabilirsiniz fikirlerin için teşekkürler Call Of Duty'leri oynayacağımcallafduty'nin eskilerinin cracklerini yükleyip oynayabilirsin fortnite falan yani çok oyun var kanka
Dene bu arada ya, ben oynadım dedim ki: Ulan bu tam benlik. O gün bu gün oynuyorum işte çok olmadı ama seviyorum.Oyun gibi Oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim sence indirmeye gerçekten değer mi ?
Şaka bir yana niye olmasın denenebilir her oyunDene bu arada ya, ben oynadım dedim ki: Ulan bu tam benlik. O gün bu gün oynuyorum işte çok olmadı ama seviyorum.