dostum bak hala anlamıyorsun birim fiyatıyla anlatayım sana amerikada bir garson normal ücret olarak saatlik 2 dolar alır çünkü orada bahşiş sistemi vardır yazılı olmayan bir kuraldır ortalama günlük 200-250 dolar lüks restorantlarda 350-400 dolar kazanırlar bak günlük diyorum. Şimdi bu arkadaşlar çok rahat bir şekilde oyunları alabilirler bizim türk gencimiz ise günlük kazandığı para ortalama olarak 77 TL (asgari ücretten hesaplıyorum) şimdi bu arkadaşlar 1 günde çalışıp ortalaması 60 dolar oyunlardan (en kötü 200 den hesaplayalım) 3 tane alıp + 20 dolar cebinde dururken bizim türk genci 1 tane oyun alamıyor nedeni kur. Şimdi sen epic games bedava oyun veriyor diyorsun veya oyun oynama diyorsun anlamadığın/anlamadığınız kısım şudur gençler olarak zaten elimizde ki neredeyse her şeyi kaybettik bir oyun imkanımız vardı o da gitti gidicek artık belli şeyleri anlamanız gerekiyor biz de insanız ve rahat rahat oynamak istiyoruz. Yağğ gardaşım 25 yaşına gelmişsin ne oyunu demeyin canım istiyor kardeşim oynamak istiyorum ya bu kadar kötü bir durumdayken oynama git çalış demek affedersiniz ama cahilliktir zaten pandemi,gelecek kaygısı olan bir nesil yetişiyor şurada 3-5 saat kafamızı dağıttığımız şeyleri ellemeyin bari yapmayın şunu destek vermeyin tepki verin durmayın yerinizde