Oyun oynamak için tablet önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,
Mobil oyunları seviyorum ve tabletimin eskidiğini fark ettim. Bu yüzden kendime yeni bir tablet almak istiyorum.
Oynayacağım oyunlar şunlardır:
LoL Wild Rift, PUBG, Fortnite, Brawl Stars
gibi oyunları kasmadan oynatabilecek bir tablet önerebilir misiniz?
Not: En fazla 3.000 ₺ fiyatında bir tablet alabilirim.
Şimdiden teşekkürler :)

Merhabalar,
Mobil oyunları seviyorum ve tabletimin eskidiğini fark ettim. Bu yüzden kendime yeni bir tablet almak istiyorum.
Şimdiden

Merhabalar,
Ipad 8. Nesil veya samsung galaxy tab s6 lite alabilirsin ipad daha uzun ömürlü olur ama onunda depolaması 32gb bir süre sonra yetmeyebilir hem galaxy tab s6lite in kalemide var+ ekranı daha yeni nesil karar senin ben olsam galaxy tabs6lite alırdım performansları assagi yukarı ayni zaten ipad8. Nesil 3100tl 32gb 4gb ram i var(3 'te olabilir ama ipad in ışletim sistemi için fazlasıyla yeterli)
Galaxy tabs6lite daha güzel ekran kalem 64gb 4gb ram(buda yeterli bir ram) fiyatı maksimum 2700tl
Ben olsam galaxy tab s6lite alırdım

Merhabalar,
Ipad ve galaxy tab s6lite in performansları aynı gibi bisey ipad in avantajı daha uzun ömürlü olur(5 yil) ama 32gb hafızası var fiyatı 3200
Alternatif olarak galaxy tab s6lite var daha güzel ekran, kalem 6Gb depolama ve fiyatı 2700tl bununda ömrü 3 yil olur bence galaxy tab s6lite daha iyi 3 yıl ömürde yeterli zaten
Ipad in 1 avantajı
Galaxy tab s6 lite in 3 avantajı var bence galaxy tab s6lote

Ipad ve galaxy tab s6lite in performansları aynı gibi bisey ipad in avantajı daha uzun ömürlü olur(5 yil) ama 32gb hafızası var fiyatı 3200
Alternatif olarak galaxy tab s6lite var daha güzel ekran, kalem 6Gb depolama ve fiyatı 2700tl bununda ömrü 3 yil olur bence galaxy tab s6lite daha iyi 3 yıl ömürde yeterli zaten
Ipad in 1 avantajı
Galaxy tab s6 lite in 3 avantajı var bence galaxy tab s6lote
Aslında şu an kullandığım tablet: https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-a-t350-16gb-8-0-tablet-pm-bd601593
Bu tablet aldığımda 750 tl civarıydı 2 gb ram 16 gb depolama vardı. Alalı 4-5 yıl oldu ve şu ana kadar bazı oyunlarda kasma hariç bir sorun olmadı ama şu an bazı oyunlara gelen güncellemeler falan tableti çok zorluyor. Ayrıca Wild Rift'in sistem gereksinimleri karşılamadığı için oyunu oynayamadım ve oynamak için zevk atıyorum. Sağol tavsiyelerin için :)

Geri