Bende aynı durumdayım ama benim durumum yoğun iş temposundan dolayı arkadaşlarımdan ayrı kaldım. Tek başıma oynamak istemiyorum eski ortam olmayınca da oyunlarla bakışıyorum sadece.Oynamiyorum ama canım çekiyor pcyi aciyorum ve oyunlarla bakisiyorum oynamiyorum
Witcher sevip kitap sevmemek de ne biliyimKitap sevmem
Ben tek başına oynuyorum birazda o sıkıyor arkadaşım falan olmadığı için.Bende aynı durumdayım ama benim durumum yoğun iş temposundan dolayı arkadaşlarımdan ayrı kaldım. Tek başıma oynamak istemiyorum eski ortam olmayınca da oyunlarla bakışıyorum sadece.
Witcher çokta sevmem aslında çokta oynamadım fotoyu sevip pp yapmıştım ilk katilinca forumaWitcher sevip kitap sevmemek de ne biliyim
Bir süre sonra çekmiyor canın.Ben de aynı şeyi yaşadım şu an sadece Clash Royale ve haftada bir falan Dead Cells oynuyorum.Oynamiyorum ama canım çekiyor pcyi aciyorum ve oyunlarla bakisiyorum oynamiyorum
BendeOyun oynamaktan sıkıldım artık sanki eskiden saatlarce oynardim sıkılmazdım hiç ama hiç annem bile kaldiramazdi oyundan 1 yil oncesine kadar ama artık sıkılıyorum valorant oynuyorum ondanda sıkıldım sanırım steamda baya oyun var alıp indirip 5-10 dk girip çıkıyorum öneriniz varmı ve ya yaşayan varmı bu olayı 18 yaşım var
Şahsen ben yaşıyorum bu durumu hiç bir oyun eskisi gibi sarmıyor.Oyun oynamaktan sıkıldım artık sanki eskiden saatlarce oynardim sıkılmazdım hiç ama hiç annem bile kaldiramazdi oyundan 1 yil oncesine kadar ama artık sıkılıyorum valorant oynuyorum ondanda sıkıldım sanırım steamda baya oyun var alıp indirip 5-10 dk girip çıkıyorum öneriniz varmı ve ya yaşayan varmı bu olayı 18 yaşım var
Evet ücretsiz. Escape from tarkov gibi bir modu var.Vay call of dutymi?
çok normal bende öyleyim pc'yi sadece film izlemek için kullanıyorum artıkOyun oynamaktan sıkıldım artık sanki eskiden saatlarce oynardim sıkılmazdım hiç ama hiç annem bile kaldiramazdi oyundan 1 yil oncesine kadar ama artık sıkılıyorum valorant oynuyorum ondanda sıkıldım sanırım steamda baya oyun var alıp indirip 5-10 dk girip çıkıyorum öneriniz varmı ve ya yaşayan varmı bu olayı 18 yaşım var