Neler Yeni

Oyun oynamaktan sıkıldım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
kitap oku ara ver

panizher

80+ Silver

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Çağatay
Oynamiyorum ama canım çekiyor pcyi aciyorum ve oyunlarla bakisiyorum oynamiyorum🙂
Bende aynı durumdayım ama benim durumum yoğun iş temposundan dolayı arkadaşlarımdan ayrı kaldım. Tek başıma oynamak istemiyorum eski ortam olmayınca da oyunlarla bakışıyorum sadece.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya

panizher

80+ Silver
Bende aynı durumdayım ama benim durumum yoğun iş temposundan dolayı arkadaşlarımdan ayrı kaldım. Tek başıma oynamak istemiyorum eski ortam olmayınca da oyunlarla bakışıyorum sadece.
Ben tek başına oynuyorum birazda o sıkıyor arkadaşım falan olmadığı için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Witcher sevip kitap sevmemek de ne biliyim
Witcher çokta sevmem aslında çokta oynamadım fotoyu sevip pp yapmıştım ilk katilinca foruma 😀

tunazadeeq

80+ Bronze
Oyun yapmayı öğren,kodlama öğren. Pc ile oyun dışında şeyler yap. Video fln çek ne blm.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Oynamayıp kendini geliştirecek şeyler yapabilirsin. Demek istediğim oyun oynamanın zevk vermemesi zana olumsuz bir şey katmıyor. Oyun oynamak gerekli tabii ki ama sen zaten yeterince oynamışsın eksik bir yanın yok yani merak etme :D

"thorxium"

80+ Bronze
Oyun oynamaktan sıkıldım artık sanki eskiden saatlarce oynardim sıkılmazdım hiç ama hiç annem bile kaldiramazdi oyundan 1 yil oncesine kadar ama artık sıkılıyorum valorant oynuyorum ondanda sıkıldım sanırım steamda baya oyun var alıp indirip 5-10 dk girip çıkıyorum öneriniz varmı ve ya yaşayan varmı bu olayı :( 18 yaşım var
Bende
17 yaşındayım ama iyide oluyo izlemediğim şeyleri okumadığım kitapları okuyorum bunu şey gibi düşün,
En azından benimki öyle , hangi kitaplardan sıkılınca bi şey deniyoduya ona, benim onun gibi bence seninde onun gibidir.

TahinPekmez

80+ Silver
biraz ara verirsen özlersin. bende oyuunlar bazen canımı sıkıyor. dyling light 2 saçma sapan uzuyor oyun yok bana yardım et yerini söyleyim, elekrikleri aç yardım edeyim falan uzayınca da istemiyorum. biraz oyunlardan kaynaklı bu durum birazda kafa yapısı.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Oyun oynamaktan sıkıldım artık sanki eskiden saatlarce oynardim sıkılmazdım hiç ama hiç annem bile kaldiramazdi oyundan 1 yil oncesine kadar ama artık sıkılıyorum valorant oynuyorum ondanda sıkıldım sanırım steamda baya oyun var alıp indirip 5-10 dk girip çıkıyorum öneriniz varmı ve ya yaşayan varmı bu olayı :( 18 yaşım var
Şahsen ben yaşıyorum bu durumu hiç bir oyun eskisi gibi sarmıyor.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
çok normal bende öyleyim pc'yi sadece film izlemek için kullanıyorum artık

Top Bottom