Neler Yeni

Öneri Oyun Oynamayı Bırakmayı Düşünüyormusunuz

Oyunları Bırakmayı Düşünüyormusunuz

• Oy kullanan toplam üye
    204

VitoScaletta

80+ Gold
Online oyunlar bence de çok gereksiz. Ha illaha oynanıyor ve zevk alınıyor. Ama mesela cs valo lol gibi kitlesi ve kendisi düşük kaliteli oyunlar gibi online oyunlar oynamak yerine bf 5 gibi kalitede oyunlar oynamak daha güzel. Onun dışında hepsinin eksi yanı sonunun olmaması. En iyisi belli sürede biten ve online ı olmayan hikayeli oyunları oynayıp geçmek. Bence filmlerden bile daha güzel. Hem oynuyosun hem seyrediyorsun.
artık o kalitede hikaye oyunları çıkmıyor veya 3-4 yıl da bir onu da rockstar yapıyor

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
1 haftadır bunu düşünüyorum oyun oynamayı tamamen hayatımdan çıkarsammı ? bu düşünce bastırdı bana ve bilgisayarımdaki tüm oyunları sildim zaten online oyunlar aşırı sinir ediyor tamamen zarar mükemmel bi internet ve evdeki kimsenin internete bağlı olmaması gerek ha tamam o kadar şeyi hallettin birde takımının iyi olması veya senin hata yapmaman gerekir kim sinir olmuyorum derse yalan söylüyodur hepimiz online oyun oynarken kafadiyı yedik çok sinirlenk yastığımıza yumruk attık bunları hepimiz yaptık kimse kimseyi kandırmasın ve bize bi yararı oldumu hiç bi yararı olmadı bizi eğlendirdimi çok nadir eğlendirdiğini şuan hatırlıyormuyuz hayır biz daha neden online oyun oynuyoruz ? bize hiç bi katkısı yok ilk olarak bunu düşündüm ve lol ü sildim (hesabım elimde kaldı satıcak kimseyi de bulamıyorum zaten) online oyunlarla işim bitmişti şimdide hikaye oyunlarını düşündüm ve eskisi kadar zevk vermediğini anladım yaklaşık 1 yıldır içimden oyun oynamalıyım bile demedim bilgisayarım elimdeyken ha ne zaman bilgisayarım elimde olmadı o zaman çok oyun oynamak canım istedi elime ulaştığında sonuç max 1 hafta deli gibi oyun oyna sonra youtube a girmekten başka bir şey yapma cidden artık oyunların bana göre olmadığına karar verdim artık oyun oynamayı eskisi kadar istemiyorum merakımda kalmadı sizde durumlar nasıldır ben şuan render da ekran kartı önemlimidir cidden onu araştırıyorum eğer çok ta önemi yoksa güçlü bi işlemci alıp ucuz bi ekran kartı takıp keyfime bakıcam üniversitede hem çok iyi render alıcam video montajları yapıcam içerikler üreticem hemde ekran kartlarına uçuk fiyatlar vermek zorunda kalmıycam onun yerine çok daha güçlü işlemci takabilicem artık hikaye oyunu oynamakta gelmiyor içimden hikaye oyunlarını çok severdim ama cidden artık soğudum mu ne oldu hiç istemiyorum hikayeleri de gram ilgimi çekmiyor film / dizi izlemeye başladım çok daha güzel hikayeler daha sürükleyici ve çok daha eğlenceli ben büyük ihtimalle oyun oynamayı bırakıcam sizde durumlar nasıl yazın bakalım
Bir oyuna giriyorum oyun farketmeksizin 1 saat ya oynuyorum ya oynamiyorum sonra bu ne diyip çıkıyorum hatirliyorumda 8 sene falan sonoyuncu oynamıştım gunde 8 9 saat falan

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eskiden sabahlara kadar eski pc lerde oyun oynarken ve bundan keyif alırken.Yaşımız da artınca karışan da olmuyor,istediğimiz oyunu alacak paramız ,sistemimiz var oynayasımız gelmiyor.Eski bilgisayarımda oynarken aldığım tadı vermiyor.Hiç yapacak bir şey yoksa arada girip çıkıyorum o kadar.Onun dışında da rdr2 last of us 2 gibi kaliteli oyunları çıktığı zaman alıp oynuyorum.Tüm günü oyuna harcamak çok büyük zaman kaybı artık yapılacak işlerimin olması da buna sebep.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Üniversite sınavına hazırlandığım sene (2.5 sene önce) tüm oyunları pc’den sildim kafam orada kalıyor diye. Daha sonra mezuna kaldım yine sildim ve sildiğim zamanlar şunu farkettim; insan o oyunu oynamak için içinde bi özlemi oluyor, videolarını izliyor. Bende de bunlar olmuştu o dönemlerde. Bu isteği bastırmak için bol bol kitap okudum. Yani oyun oynamayı bırakmak istiyorsanız belirli bir süre belirleyin ve o süre zarfında hiç oyuna girmeyin. Emin olun ki iyi gelecektir

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hem evet. Hem hayır. İnsanın yaşı ilerledikçe artık oyun yelpazesi daralıyor. Her oyunu oynayası gelmiyor. Hem sıkılmaya başlıyorsun hem de yaş ilerledikçe sorumlulukların artıyor, aynı oranda dertlerin de artıyor. Yani oyun oynamaktan daha önemli yapmak gereken işler var gibi düşünülebilirsiniz. Eskiden deli gibi her gün oyun başından kalkmayan ben şimdi 3-4 günde bir oynarsam 2-3 saat oynuyorum. Muhtemelen 35-40 yaşına gelince tamamen bırakmış olurum oyunları.

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Hiç sıkılacağımı düşünmüyorum çünkü hayatta daha başka eğlencem yok.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Babam 51 yaşında GTA san oynuyoz arada :D Yine de eski tadı alamıyorsun büyüdükçe.
Benim peder bey de 52 yaşında. Adam teknolojiye o kadar uzak bir adam ki ilk dokunmatik telefonunu geçen sene aldı. Kullanmayı falan öğrettim zar zor beceriyor. Bilgisayar desen sıfır. Kesinlikle kullanmayı bilmez. Bilgisayarı aç desem açamaz yani o kadar teknolojiye kapalı. Kesinlikle babamı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın çok iyi bir insan. Ama gönül isterdi ki ben de babamla senin gibi oyun oynayabileyim ama hiçbir zaman olmadı. O yüzden kıymetini bil.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Derslerim ve geleceğim için bırakmayı düşünüyorum. Bilgisayarda oyun yerine işlerimi yapacağım.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynen benim babada gta5 sadece direksiyon varken oynuyordu mostwanted hastası idi :)

Chrollo04

80+ Bronze
Benim peder bey de 52 yaşında. Adam teknolojiye o kadar uzak bir adam ki ilk dokunmatik telefonunu geçen sene aldı. Kullanmayı falan öğrettim zar zor beceriyor. Bilgisayar desen sıfır. Kesinlikle kullanmayı bilmez. Bilgisayarı aç desem açamaz yani o kadar teknolojiye kapalı. Kesinlikle babamı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın çok iyi bir insan. Ama gönül isterdi ki ben de babamla senin gibi oyun oynayabileyim ama hiçbir zaman olmadı. O yüzden kıymetini bil.
geçen twichte nargile içerek lol oynayan dayı gördüm :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun en son evresi bırakma ve soğuma işte olgunlaştıkça cidden boş geliyor
bırakacağımı zannetmiyorum single oyun oynamayabilirim ama en azından arkadaşlarımla oyun girerim sonuçta her şeyin zevki ayrı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
geçen twichte nargile içerek lol oynayan dayı gördüm :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bırakacağımı zannetmiyorum single oyun oynamayabilirim ama en azından arkadaşlarımla oyun girerim sonuçta her şeyin zevki ayrı
Bunu meslek haline getirmediğin sürece sanmıyorum. Kendini düşünüyor musun 50 yaşında arkadaşlarında CS attığını. Yani bunu düşüneceğini sanmıyorum :D Her jenerasyonun bir ömrü vardır. Yani oyunların da bir ömrü vardır.

Top Bottom