Neler Yeni

Oyun oynarken 90-100 arası derecelerin zararı var mı?

Marimera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boğaç gurur
Oyun oynarken neredeyse tüm laptoplar ısınıyor ve bu ısınma olayı dert ediliyor. Acaba oyun sırasında laptop 90-100derecelere çıktığında aldırış etmeden oynamaya devam etsem ve bunu ızun süre de yapsam ne gibi bir zararı olur?

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
temizliğini yap sıkıntılı sıcaklıklar

Marimera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boğaç gurur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha laptopu almadım. Alma aşamasındayım ama genelde çoğu kişi yüksek sıcaklıklara çıkmasından bahsediyor. Piyasada rtx 2070 ekran kartlı başka laptop bulamadığımdan gözümü karartıp almayı düşünüyordum. Isınsa da oynamaya devam ederim, sıcaklık beni rahatsız etmez diye düşünmüştüm. Ama cihaza zarar verecekse almaya çekimser kalırım tabi.

monster tulpar t7 v19.7 veya casper excalibur g900 serisi düşünüyordum. Başka rtx 2070'li model bulamadım, varsa da 20binlerde fiyatı.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Oyun oynarken neredeyse tüm laptoplar ısınıyor ve bu ısınma olayı dert ediliyor. Acaba oyun sırasında laptop 90-100derecelere çıktığında aldırış etmeden oynamaya devam etsem ve bunu ızun süre de yapsam ne gibi bir zararı olur?
90 100 çok fazla. Max 80 olmalı

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Laptoplar için bildiğim kadarıyla kabul edilir hi seviye ama 90 üstünde boş şekilde oynamak iyi olmaz uzun süre. Laptop ile oyun oynarken kaliteli bir laptop soğutucu ile oynamanın tavsiye ederim

BerIin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdüssamet inal
Leptop soğutucu al termal macunları yenile ve fanları temizlettir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,760
Üyeler
166,078
Son üye
melihss
Top Bottom