Neler Yeni

Oyun oynarken bilgisayar kilitlenip kapanıyor açarken mavi ekran veriyor

Niravi

80+
Arkadaşım birkaç gündür bu sorunu yaşıyor bilgisayarı kullanamadığı için ben açıyorum konuyu son 2 haftadır bilgisayarı oyun oynarken bir anda kapanıyordu işlemci ısındığından dolayı olduğunu sanıyorduk fakat busefer windows açıldığında hiç mouse klavye erişimi olmadı windows geri yükleme yaparak düzelttik ama buseferde çoğu bilgisayarı açışında daha windows ekranını görmeden mavi ekrana atmaya başladı windowsu bozuk zannettik format attık her şey iyi gibiydi Fakat AMDnin driverini indirince dondu amd driverini indirmeyince hiçbir sorun olmuyor fakat indirince bu sorunlar oluyor şuanda bilgisayarında amd ile alakalı hiçbirşey yok bilgisayarı hiç donup kapanmadı ama indirince donup kapanıyor mavi ekran geliyor v.b Hata ekran kartındamı yoksa ramler veya ssddemi bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
minidump dosyasını atabilirsen bakarız.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,663
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Driverle ilgili soruna benziyor ama sen SSD yi taraya bilirsin. Bozuk sektör varmı yok mu? diye.

HD tune programında Error scan var. Onunla badsectör taraması yapılıyor.

Niravi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
minidump dosyasını atabilirsen bakarız.

format attığımız için şuanda yok fakat mavi ekranda Critical Process Died yazıyordu bundan bir şey çıkarabilirmiyiz?

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
format attığımız için şuanda yok fakat mavi ekranda Critical Process Died yazıyordu bundan bir şey çıkarabilirmiyiz?
ben çıkaramam. tekrar mavi ekran verirse dump dosyasını atın beni etiketleyin onun dışında belki diğer üyeler yardımcı olabilir.

Niravi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben çıkaramam. tekrar mavi ekran verirse dump dosyasını atın beni etiketleyin onun dışında belki diğer üyeler yardımcı olabilir.
birde şey demeyi unuttum bilgisayar donup kapandığında açıldığında amd wattman hatası veriyor herzaman vermiyor ama bazen veriyor

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,663
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hatalardan bıkan Arkadaşta en sonda Nvidiaya geçti.
Forumda Arama yerinde wattman yazsana.
Bak hele sen arkadaşlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Gariptir ki Asus kullanan adamlar yazmış ki kart sıfır sorunsuz çalışıyor.

Saphhire mi becermiyor kart yapmayı orasını bilmiyorum.

V@YN!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Vayni
Arkadaşım birkaç gündür bu sorunu yaşıyor bilgisayarı kullanamadığı için ben açıyorum konuyu son 2 haftadır bilgisayarı oyun oynarken bir anda kapanıyordu işlemci ısındığından dolayı olduğunu sanıyorduk fakat busefer windows açıldığında hiç mouse klavye erişimi olmadı windows geri yükleme yaparak düzelttik ama buseferde çoğu bilgisayarı açışında daha windows ekranını görmeden mavi ekrana atmaya başladı windowsu bozuk zannettik format attık her şey iyi gibiydi Fakat AMDnin driverini indirince dondu amd driverini indirmeyince hiçbir sorun olmuyor fakat indirince bu sorunlar oluyor şuanda bilgisayarında amd ile alakalı hiçbirşey yok bilgisayarı hiç donup kapanmadı ama indirince donup kapanıyor mavi ekran geliyor v.b Hata ekran kartındamı yoksa ramler veya ssddemi bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
ekran kartı çip arızası benimde başıma geldi oyun oynarken bir anda ekrandaki renkler birbirine girdi mavi ekran yedim sonrası aynı sizin anlattığınız gibi.

Top Bottom