Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyun oynarken bilgisayar yeniden başlıyor

Noixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun Paliç
Bilgisayar oyun oynarken yeniden başlıyor eskiden böyle bir sorun yoktu ama buzdolabı falan çalışınca mouse falan gidip geliyor elektrik akımından bozulmuş olabilir mi PSU bilmiyorum ama çok sinir bozucu ne yapabilirim PSU mu almam gerekiyor bazen kasaya tak çıkar falan yapıyorum düzeliyor kapanmıyor ama bir süre sonra tekrar aynı muhabbet bilgisayar formatlı virüs falan alakası yok occt testine soktum power ı seçince direk kapanıyor 3d standart ve 3d adaptive de bi kaç saniye sonra kapanıyor sorun nedir?

RAM - CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16
Ekran kartı- NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Anakart - H110M PRO-D (MS-7996)
İşlemci - Intel® Core™ i5-7400 CPU @ 3.00GHz

PSU - Hadron HD413 600W

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Bilgisayar oyun oynarken yeniden başlıyor eskiden böyle bir sorun yoktu ama buzdolabı falan çalışınca mouse falan gidip geliyor elektrik akımından bozulmuş olabilir mi PSU bilmiyorum ama çok sinir bozucu ne yapabilirim PSU mu almam gerekiyor bazen kasaya tak çıkar falan yapıyorum düzeliyor kapanmıyor ama bir süre sonra tekrar aynı muhabbet bilgisayar formatlı virüs falan alakası yok occt testine soktum power ı seçince direk kapanıyor 3d standart ve 3d adaptive de bi kaç saniye sonra kapanıyor sorun nedir?

RAM - CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16
Ekran kartı- NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Anakart - H110M PRO-D (MS-7996)
İşlemci - Intel® Core™ i5-7400 CPU @ 3.00GHz

PSU - Hadron HD413 600W
Çok büyük ihtimalle PSU gitmiş. Garantisi varsa gönder garantiye yoksa yeni al hocam.

Noixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun Paliç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok büyük ihtimalle PSU gitmiş. Garantisi varsa gönder garantiye yoksa yeni al hocam.
bende psu diyorumda anakartta olmaz demi çünkü giriş çıkışlarla oynayınca düzeliyor şuan kapanmıyor mesela 1 2 gün sonra başlar kapanmaya yine

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk
bende psu diyorumda anakartta olmaz demi çünkü giriş çıkışlarla oynayınca düzeliyor şuan kapanmıyor mesela 1 2 gün sonra başlar kapanmaya yine
hocam psu umarım sıkıntı çıkarmaz fazla zorlandığı için bi ihtimal yanarsa komple gider gibi allah korusun. dikkat et fazla zorlama.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Başka PSU bulup deneyebilirsen kesin sonuç alırız hocam. Anakartta bir sıkıntı olsaydı hiç güç vermezdi diye düşünüyorum.

Noixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun Paliç
hocam psu umarım sıkıntı çıkarmaz fazla zorlandığı için bi ihtimal yanarsa komple gider gibi allah korusun. dikkat et fazla zorlama.
Ne biliyim hocam varmıdır yanma ihtimali
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka PSU bulup deneyebilirsen kesin sonuç alırız hocam. Anakartta bir sıkıntı olsaydı hiç güç vermezdi diye düşünüyorum.
Anakartın dişlerinde sıkıntı olmasında

PSU neden böyle olur peki hocam benim 2 tane kullandığım kasa oldu 2 sindede bazen bi klavye gidiyor bş mouse gidip geliyor böyle iksiide sağlamdı buzdolabı çalışınca gidiyor yeni alsam yine aynı sorunla karşılaşmayacağım ne malum hani akım korumalı priz alsam düzelirmi anlayamadım nasıl çözeceğim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Ne biliyim hocam varmıdır yanma ihtimali

Anakartın dişlerinde sıkıntı olmasında

PSU neden böyle olur peki hocam benim 2 tane kullandığım kasa oldu 2 sindede bazen bi klavye gidiyor bş mouse gidip geliyor böyle iksiide sağlamdı buzdolabı çalışınca gidiyor yeni alsam yine aynı sorunla karşılaşmayacağım ne malum hani akım korumalı priz alsam düzelirmi anlayamadım nasıl çözeceğim
Bu dediğin olay elektrikle ilgili bir durum. Mesela evdekiler lambayı açınca bazen benim kulaklığımında çat diye bağlantısı kesiliyor. Normalde akım korumalı priz + 6'lı prize bağlamıştım kasayı. Bu olay aşırı fazla olunca direkt akım korumalı prize bağladım kasayı ve neredeyse eskisi kadar bağlantıyı kesmiyor. Olursa hafta da 1. Onun için sanırım tam çözümü yok hocam.

Noixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun Paliç
Bu dediğin olay elektrikle ilgili bir durum. Mesela evdekiler lambayı açınca bazen benim kulaklığımında çat diye bağlantısı kesiliyor. Normalde akım korumalı priz + 6'lı prize bağlamıştım kasayı. Bu olay aşırı fazla olunca direkt akım korumalı prize bağladım kasayı ve neredeyse eskisi kadar bağlantıyı kesmiyor. Olursa hafta 1. Onun için sanırım tam çözümü yok hocam.
Bende akım korumalı priz alırım

Noixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun Paliç
YENİ PSU ALDIM SORUN ÇÖZÜLDÜ :)(y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR