Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyun oynarken google u açınca ekranda olan hatalar

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Efe Ergül
chrome://flags/
Yukarıdaki linke girip, aşağıdaki görselini koyduğum şekilde OpenGL olarak ayarlayıp dener misin? Bende de Chrome üzerinde glitchler oluyordu bu şekilde düzeltebildim.

Alıntıyı görüntüle
Hocam sadece google da değil spotify da falan da oluyor ikisinde de donanım hızlandırmayı kapattım düzeldi gibi şuanlık. donanım hızlandırmayla ne alakası var acaba bu sorunun anlayamadım bir türlü

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Doğukan
Hocam sadece google da değil spotify da falan da oluyor ikisinde de donanım hızlandırmayı kapattım düzeldi gibi şuanlık. donanım hızlandırmayla ne alakası var acaba bu sorunun anlayamadım bir türlü
Donanım hızlandırmayı kapatmak bende de işe yarıyordu ama belirli sayfalarda eğer çok fazla görsel öğe vs. bulunuyorsa kasmaya başlıyordu.

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Efe Ergül
Çok büyük problem değil zaten kafaya takmaya gerek yok.
Evet hocam haklısınız, birde bu güç kaynağının servise gönderilmemesine kıllandım biraz çünkü tüm parçaları gönderip onu göndermiyorlar defalarca söylememe rağmen, biz burda kontrol ettik bir sorun görmediğimiz için gönderilmedi diyorlar acaba kolpa mıdır gerçek midir bilemiyorum

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet cal
Evet hocam haklısınız, birde bu güç kaynağının servise gönderilmemesine kıllandım biraz çünkü tüm parçaları gönderip onu göndermiyorlar defalarca söylememe rağmen, biz burda kontrol ettik bir sorun görmediğimiz için gönderilmedi diyorlar acaba kolpa mıdır gerçek midir bilemiyorum
Hocam güç kaynağında öyle bir soruna açıcak problem olmaz zaten. İsterseniz Occt testi yapabilirsiniz psuya.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,522
Üyeler
169,573
Son üye
xtrav1s
Top Bottom