goksel53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 667
oluyor aynısı bende deHocam bakın videosunu çektim
![]()
oluyor aynısı bende deHocam bakın videosunu çektim
![]()
oluyor aynısı bende de
Hocam demekki ikinizdede sorun var. düzgün çalışan birinde olmuyor.Hocam bakın videosunu çektim
![]()
hayır oluyor net cafede de oynarken yaşıyordum bazı oyunlarda yaşanıyor bu sorunHocam demekki ikinizdede sorun var. düzgün çalışan birinde olmuyor.
Bana hiç böyle sorun denk gelmedi garip. Performans kaybı yoksa sorun yoktur zaten yazılımsal hata falandır.hayır oluyor net cafede de oynarken yaşıyordum bazı oyunlarda yaşanıyor bu sorun
yok sadece marvel rivalsda oluyor bende başka hiçbir oyunda olmuyorBana hiç böyle sorun denk gelmedi garip. Performans kaybı yoksa sorun yoktur zaten yazılımsal hata falandır.
hocam bende rdr2 de oluyor diğer oyunları bilmiyorumyok sadece marvel rivalsda oluyor bende başka hiçbir oyunda olmuyor
performans kaybından kastınız nasıl bir şey hocam ne gibiBana hiç böyle sorun denk gelmedi garip. Performans kaybı yoksa sorun yoktur zaten yazılımsal hata falandır.
Yani ekran kartı + cpu stres soktunuzmu hiç? Oralarda iyi sonuçlar çıktıysa yazılımsaldır temiz formatla bir şey kalmaz veya başka çözümü olabilir.hocam bende rdr2 de oluyor diğer oyunları bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
performans kaybından kastınız nasıl bir şey hocam ne gibi
hocam stres testlerinden ekran kartı ve işlemcinin iyi sonuçlar aldığını nasıl anlayabilirim?Yani ekran kartı + cpu stres soktunuzmu hiç? Oralarda iyi sonuçlar çıktıysa yazılımsaldır temiz formatla bir şey kalmaz veya başka çözümü olabilir.
cinebench 24 işlemci furmark ekran kartı testi ben yapmışım hepsini ortalamadan çok daha yüksek performans alıyorum ama aynı sorun bende de marvel rıvalsda oluyor yinede dene istersenhocam stres testlerinden ekran kartı ve işlemcinin iyi sonuçlar aldığını nasıl anlayabilirim?
Cinebench + occt + furmark kullanabilirsin. Ve ordan çıkan sonuçları yeni konu açıp forumdaki arkadaşlara sorabilirsin veya internette kendin karşılaştır.hocam stres testlerinden ekran kartı ve işlemcinin iyi sonuçlar aldığını nasıl anlayabilirim?
cinebench 24 işlemci furmark ekran kartı testi ben yapmışım hepsini ortalamadan çok daha yüksek performans alıyorum ama aynı sorun bende de marvel rıvalsda oluyor yinede dene istersen
Agalar ben bilgisayarı geçen sene gaminggen den almıştım fps drop şikayetim vardı bilgisayar 3 defa servise gönderildi tüm parçaları güç kaynağı hariç, hepsinde temiz raporu çıktı bir tek ssd değişti ne problemi varsa artık, yani tekrar test yapmama gerek yok heralde çünkü serviste yapılmış testleri 3 defaCinebench + occt + furmark kullanabilirsin. Ve ordan çıkan sonuçları yeni konu açıp forumdaki arkadaşlara sorabilirsin veya internette kendin karşılaştır.
hocam sizde sadece o oyunda alt tab yapınca mı oluyor bu diğer hiçbir oyunda olmuyor mu rdr2 falan denediniz mi yanicinebench 24 işlemci furmark ekran kartı testi ben yapmışım hepsini ortalamadan çok daha yüksek performans alıyorum ama aynı sorun bende de marvel rıvalsda oluyor yinede dene istersen
Çok büyük problem değil zaten kafaya takmaya gerek yok.Agalar ben bilgisayarı geçen sene gaminggen den almıştım fps drop şikayetim vardı bilgisayar 3 defa servise gönderildi tüm parçaları güç kaynağı hariç, hepsinde temiz raporu çıktı bir tek ssd değişti ne problemi varsa artık, yani tekrar test yapmama gerek yok heralde çünkü serviste yapılmış testleri 3 defa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sizde sadece o oyunda alt tab yapınca mı oluyor bu diğer hiçbir oyunda olmuyor mu rdr2 falan denediniz mi yani