Bildiğin mavi ekran yedin bence banada oluyordu sorun olmadı şuana kadarArkadaşlar Ets2 oynarken bi anda pc dondu drr sesi geldi ve görüntü gitti. anakart beyaz ışık yaktı. sisteme reset attım düzeldi şimdi, arızalı parça var mıdır?
sorun olmadı da arızalı parça varsa bilelim garantiye gönderelimBildiğin mavi ekran yedin bence banada oluyordu sorun olmadı şuana kadar
Hangi ışıklar yandı bi foto at bakalımsorun olmadı da arızalı parça varsa bilelim garantiye gönderelim
şuan yanmıyor da beyaz ışık anakart msiHangi ışıklar yandı bi foto at bakalım
Yap testi memtest86 yapşuan yanmıyor da beyaz ışık anakart msi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramlerden herhalde bi ram testi yapayım
şimdi mdsched açtım bişey çıkmazsa bide memtest yaparımYap testi memtest86 yap
Bence bir şey yok nadiren oluyorsa gayet normal
Sistem neye kurulu bide oyunetkisi olur mu bilmiyorum da, ets oynarken arkada kayıt açıktı hdd ye kaydediyor ondan olabilir mi?
O donma olayının Windows 11 den kaynaklandığını düşünüyorum . Benimde sistemimde saçma sapan buglar oluyor ve bende arada reset tuşunu kullanıyorum maaleseff .Arkadaşlar Ets2 oynarken bi anda pc dondu drr sesi geldi ve görüntü gitti. anakart beyaz ışık yaktı. sisteme reset attım düzeldi şimdi, arızalı parça var mıdır?
sistem oyun vs. her şey ssd de o anda sadece kayıt için hdd kullanılıyorduSistem neye kurulu bide oyun
Hani hem kayıt hem oyun hdd de olsa belki hdd yetememiştir oyun donmuştur o yüzdendir diyecemde ondanda değilsistem oyun vs. her şey ssd de o anda sadece kayıt için hdd kullanılıyordu