Neler Yeni

Oyun oynarken kalbim yerinden çıkacak gibi hızlı atmaya başlıyor

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
burak biçer
CS 2 de tek kalınca Rust'ta savaşa girdiğim an heyecanlanıyorum kalbim birden aşırı hızlı atmaya başlıyor ve bu çoğunlukla yanlış karar verip ölmeme sebep oluyor. Sizce
Nasıl sakin kalabilirim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berkay Aydın
CS 2 de tek kalınca Rust'ta savaşa girdiğim an heyecanlanıyorum kalbim birden aşırı hızlı atmaya başlıyor ve bu çoğunlukla yanlış karar verip ölmeme sebep oluyor. Sizce
Nasıl sakin kalabilirim.
hocam üstüne gitmeniz lazım ilk csye başladığımda ne zaman 1v2 1v3 falan kalsam bende heyecanlanıyordum ama bu tekrarlanınca alışmaya başlıyorsun bir de kendine güvenmen lazım aim konusunda sanırım yeni başladın oynamaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
beytullah
İlgilendiği Kategoriler
konu dışı
Nasıl sakin kalabilirim.
hocam zamanla daha iyi oynadığını fark edince daha sakin olursun diye düşündüm.

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
burak biçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam üstüne gitmeniz lazım ilk csye başladığımda ne zaman 1v2 1v3 falan kalsam bende heyecanlanıyordum ama bu tekrarlanınca alışmaya başlıyorsun bir de kendine güvenmen lazım aim konusunda sanırım yeni başladın
Rust ta 65 cs de 50 saatim var cs 1 ay önce başladım rust 1.5 hafta oluyor

quartle

80+ Gold
o kadar saatin varsa normal alışınca geçer

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın
relax ol yks ye girdiğinde kalp krizi mi geçireceksin takım arkadaşların ne derse desinler onları o maçtan sonra bir daha görmeyeceksin zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berkay Aydın
Rust ta 65 cs de 50 saatim var cs 1 ay önce başladım rust 1.5 hafta oluyor
CS için sunuculara girip retake oyna orda iyi gelişirsin site tutma veya baskın atma konusunda ama söyleyeyim büyük ihtimalle çok iyi oyuncular gelicektir

FR13NDSLX

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,461
İsim
Diyarhan
Kilo durumun felan yerinde mi? Derin nefes alman lazım. Nefesini tutunca da konsantre olursun

Top Bottom