Neler Yeni

oyun oynarken kapanıyor

AknEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Akınefe
arkadaşlar daha demin csgo oynuyordum ve bilgisayar kendi kendine kapandı tekrar açtım csye girdim yine kapandı ama şuan normal
bu neyden dolayı olabilir bilgisayar daha dün geldi yaptığım tek şey bios ayarlarından gameboost ozelliğini açtım ve şunuda eklemek istiyorum pcı aygıtı ünlem veriyordu daha demin ekran kartını güncelledim oda gitti beni bilgilendirirseniz sevinirim bu konularda cahilim

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
arkadaşlar daha demin csgo oynuyordum ve bilgisayar kendi kendine kapandı tekrar açtım csye girdim yine kapandı ama şuan normal
bu neyden dolayı olabilir bilgisayar daha dün geldi yaptığım tek şey bios ayarlarından gameboost ozelliğini açtım ve şunuda eklemek istiyorum pcı aygıtı ünlem veriyordu daha demin ekran kartını güncelledim oda gitti beni bilgilendirirseniz sevinirim bu konularda cahilim
Hocam belki işlemciniz ya da ekran kartınız çok ısınıyordur. Msi afterburneri indirip ekran kartı ve işlemci ısı değerlerine bakın oyun açılınca oyunu oynarken ısı değerlerine bakın ve değerleri bizle paylaşın.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
pc ısınmış olabilir sistem yanmasın diye pc kendi kendine kapatır msı afterburner ile oyun içindeki değerlerinizi atarmısınız

AknEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Akınefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam belki işlemciniz ya da ekran kartınız çok ısınıyordur. Msi afterburneri indirip ekran kartı ve işlemci ısı değerlerine bakın oyun açılınca oyunu oynarken ısı değerlerine bakın ve değerleri bizle paylaşın.
daha demin prime 95 ile test yaptım 2 kere kapandı şimdi bios a girdim ve gameboostu kapattım şuan her şey normal gibi gözüküyor şimdi hem ekran kartı hemde işlemci işkence testini acıcam aynı anda

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
daha demin prime 95 ile test yaptım 2 kere kapandı şimdi bios a girdim ve gameboostu kapattım şuan her şey normal gibi gözüküyor şimdi hem ekran kartı hemde işlemci işkence testini acıcam aynı anda
bu videoyu güzelce izle dostum.

AknEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Akınefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan bu durumda 1 gün boyunca acık tutucam ama niye gameboost kapatınca düzeldi anlamadım

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    180.1 KB · Hit: 37
Top Bottom