Neler Yeni

Oyun oynarken kendi kendine alta alıyor.

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Oyun oynarken bir anda masaüstüne atıyor. Oyun kapanmıyor ve oyuna geri dönebiliyorum. Arkaplanda da çalışan bir uygulama yok. Masaüstüne atarken saliselik olarak sanki cmd ekranı gibi bir ekran görüyorum bu ekranı saliselik görüyorum ve gidiyor. Sizce sebebi nedir?
Bir virüs olabilir mi ya da arkaplanda çalışan bilmediğim bir uygulama olabilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Görev yöneticisinden kontrol edin arka planda çalışan bilinmeyen bir uygulama var mı diye ?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
Oyun modunu acip deneyebilir misin?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Valla bende de benzer bir sıkıntı var hala çözüm bulamadım
Mesela steama giriyorum cs veya bf1 ı çalıştıra basıyorum oyun açılmaya çalışıyor oyun açılınca direk görev çubuğuna düşüyor ekrana alamıyorum bir türlü simgeye tıklıyorum ekrana geliyormuş gibi olup geri iniyor her yolu denedim ama hala çözüm yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan
Oyun oynarken bir anda masaüstüne atıyor. Oyun kapanmıyor ve oyuna geri dönebiliyorum. Arkaplanda da çalışan bir uygulama yok. Masaüstüne atarken saliselik olarak sanki cmd ekranı gibi bir ekran görüyorum bu ekranı saliselik görüyorum ve gidiyor. Sizce sebebi nedir?
Bir virüs olabilir mi ya da arkaplanda çalışan bilmediğim bir uygulama olabilir mi?
Malwarebytes ile taratırmısın?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Mesela steama giriyorum cs veya bf1 ı çalıştıra basıyorum oyun açılmaya çalışıyor oyun açılınca direk görev çubuğuna düşüyor ekrana alamıyorum bir türlü simgeye tıklıyorum ekrana geliyormuş gibi olup geri iniyor her yolu denedim ama hala çözüm yok
Bazen oluyor bazen olmuyor bazen pc yi yeniden başlatınca düzeliyor bazen haftalarca cs oynayamadığım oluyor

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun modunu acip deneyebilir misin?
oyun modu zaten açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimki tam böyle değil. Oyun oynarken atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malwarebytes ile taratırmısın?
Şuan bilgisayarda değilim yarın tarar sonucu söylerim

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Bi format at düzelir 😅

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Canı format çektiyse yapacak bişey kalmıyor pek 😅 kanser olmaktan iyidir😅😅

Bazen oluyor bazen olmuyor bazen pc yi yeniden başlatınca düzeliyor bazen haftalarca cs oynayamadığım oluyor
Windowed full-screen'e almayı denediniz mi oyunlarınızı ?

Top Bottom