Oyun oynarken oyunlar çöküyor.

Reaksiyon skoru
24
Merhaba ben Mehmet Demir.Acil yardıma ihtiyacım var oyun oynarken çöküyor.SİSTEM ÖZELLİKLERİ:amd ryzen 5 2600 radeon rx580 sd240 gb hdd 2tb 256mb. Nedense en basit oyunlarda bile çökme yaşıyorum ekran kartını güncelledim. YARDIM EDİN LÜTFEN

Merhaba ben Mehmet Demir.Acil yardıma ihtiyacım var oyun oynarken çöküyor.SİSTEM ÖZELLİKLERİ:AMD ryzen 5 2600 radeon rx580 sd240 gb HDD 2tb 256mb. Nedense en basit oyunlarda bile çökme yaşıyorum ekran kartını güncelledim. YARDIM EDİN LÜTFEN
hangi oyunlar çöküyor ?

Selam Dostum. Benim De Başıma Geliyordu. Bilgisayar Windows' ta İken Normal Halde, Stabil Olarak Çalışıyordu. Ama Oyunlara Girdiğim Zaman Sürekli Mavi Ekran Yiyordum. Sen De Mi Mavi Ekran Yiyorsun?

Merhaba ben Mehmet Demir.Acil yardıma ihtiyacım var oyun oynarken çöküyor.SİSTEM ÖZELLİKLERİ:AMD ryzen 5 2600 radeon rx580 sd240 gb HDD 2tb 256mb. Nedense en basit oyunlarda bile çökme yaşıyorum ekran kartını güncelledim. YARDIM EDİN LÜTFEN
Merhaba tekrardan hata hdd de ama alalı 2 hafta oluyor marka ve özellikler olarak en iyilerinden ama nedense sorun var nasıl çözebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangi oyunlar çöküyor ?
Her oyunda sorun hdd de nasıl çözebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,938
Üyeler
192,564
Son üye
Lumeria