paran varsa 500 gb ssd al de 1 tb hdd alırsın, yeter sana.Bildiğiniz gibi ssdler pahalı ne yapmalıyım
Edit: bilgisayarda SSD var 500gblıkBildiğiniz gibi ssdler pahalı ne yapmalıyım
SSD var bilgisayarda HDD alsam sağlıklı olur muÜst yoruma katılmakla beraber SSD minimum 500 GB olmalı düşüncesindeyim. Programları da SSD üzerine kurmak sistemi rahatlatıyor. Tabii SSD sağlığı için tam doldurulmaması da gerekiyor, bu nedenle 500 GB + 2 TB gibi setler en iyisi gibi.
O zaman o ssd oyunlarına yetiyorsa sadece fotoğrqf ve dosyaları yedeklemek için öneri istiyorsan bir tane hdd alEdit: bilgisayarda SSD var 500gblık
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD var bilgisayarda HDD alsam sağlıklı olur mu
Bilgisayarı yeni aldım daha yeter mi bilmiyorum HDD almak mantıklı mıO zaman o ssd oyunlarına yetiyorsa sadece fotoğrqf ve dosyaları yedeklemek için öneri istiyorsan bir tane hdd al
şuankı fiyatlarda evetBilgisayarı yeni aldım daha yeter mi bilmiyorum HDD almak mantıklı mı
Eğer +12 üzerinde oyun oynuyorsanız ve indirdiğinizi silmiyorsanız 1 TB HDD almanız gerekiyor. Normal kullanıcılar genelde 500 GB SSD kullanıyor.Bilgisayarı yeni aldım daha yeter mi bilmiyorum HDD almak mantıklı mı
Olur, kasamda bu şekilde kullanıyorum.Edit: bilgisayarda SSD var 500gblık
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD var bilgisayarda HDD alsam sağlıklı olur mu