ByKayseriLi
80+ Bronze
Maks Kayserili
Maks yaş 14 sanırım.
Maks Kayserili
Türkçe dil koymayan oyunları crack indiriyorum.satın alicagim bide paramla rezil olucagim,enayi olmayalım.arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
İmzalık yorum. Ayrıca korsan işine gelirsek benim görüşüm, eğer oyunu alacak paran yoksa oynamamak. Oyun sonunda credits bölümünde milyon tane adamın ismi geçerken benim vicdanım bedava oynamayı kabul etmiyor. Emeği çalmak istemiyorum, param yoksa olduğu zaman veya indirimi bekleyerek almayı tercih ediyorum.Dostum 1.ci sayfada ne yazmışım Kırma işlerinde ustalar dememiş miyim? Oyun firmaları için Irkçılığa değil gelen paraya bakar. Senin ülkenin kuru fazla hem istenilen satış rakamlarına ulaşılmıyor hem de platformların yerel fiyatlandırmaları yüzünden Oyun Firmaları Türkiye'den istediği gibi bir para alamıyor bu yüzden Türkiye oyuncularına ilgi düşüyor onlarda eklemiyorlar. Ekleseler bile onun için çeviri ekibi, dublaj için bir ton para harcayacaklar.
Oyunla ilgili bir kaynak bulabilirsem gönderim yaparım film veya müzik tarafı beni ilgilendirmiyor. Oyun ve yazılım tarafı ilgilendirir.Alıntıyı görüntüle
Piracy site visits: top 10 countries 2021 | Statista
From the first quarter of 2020 to the third quarter of 2021 the country that saw the highest number of visits to piracy sites was the United States.www.statista.com
Tüm siteleri kapsadığı açıkça yazıyorOyunla ilgili bir kaynak bulabilirsem gönderim yaparım film veya müzik tarafı beni ilgilendirmiyor. Oyun ve yazılım tarafı ilgilendirir.
Ayrıntılı kaynak bile göremiyorum hangi siteler olduğu bile yazmıyor, Premium abonelik gerekliymiş olaya bak.Tüm siteleri kapsadığı açıkça yazıyor
Aynen incelemeye site koyalım da yönelsinler demiş istatistik verenler deAyrıntılı kaynak bile göremiyorum hangi siteler olduğu bile yazmıyor, Premium abonelik gerekliymiş olaya bak.
Bu arada şunun esprisini de anlayamadım kaçak film izlemekle oyun oynamak aynı şey farklı şey olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuzAyrıntılı kaynak bile göremiyorum hangi siteler olduğu bile yazmıyor, Premium abonelik gerekliymiş olaya bak.
Ağlamak mı? 15 dakikadır doğru düzgün ayrıntılı bir kaynak verememen benim mi suçum? Tüm ülkeler ayrıntılı yazılsaymışta baksaydık Ne Rusya'yı görebildim Ne Türkiye'yi.Biraz daha ağlamaman için satın alma grafiği atayım
Alıntıyı görüntüle
kaynak:
90% of all revenue on Steam come from top 8 countries, US publishers account for almost 50% of sales | Game World Observer
VG Insights has shared a new report on Steam publishers. It’s been found out that 90% of all revenue on the store comes from the top 8 countries, including the US, Japan, and France.gameworldobserver.comMesaj otomatik birleştirildi:
Aynen incelemeye site koyalım da yönelsinler demiş istatistik verenler de
Steam publishers landscape – Concentration and dominance of the US | Video Game Insights
VG Insights is for developers, publishers and anyone interested in video game market research. Providing 50+ datapoints per game for over 50,000 games!vginsights.com
Kaçak film genellikle çoğu ülkede popüler olan bir durum değil mi? Oyun durumu öyle değil bence senin yanıldığın konu tam burada.Bu arada şunun esprisini de anlayamadım kaçak film izlemekle oyun oynamak aynı şey farklı şey olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz
Zaten belli oranın üzerini ülke olarak vermişler bunu da anlayamadın sanırım ayrıntılı dediğin daha ne istiyorsun acaba adamlar site ismi veremez illegal siteye yönlendirme olduğu için ihtar alırlar zaten tersini gösteren bir kaynak atabilirsen yine anlaşırız var mı? yokAğlamak mı? 15 dakikadır doğru düzgün ayrıntılı bir kaynak verememen benim mi suçum? Tüm ülkeler ayrıntılı yazılsaymışta baksaydık Ne Rusya'yı görebildim Ne Türkiye'yi.