Neler Yeni

Oyun satın almak enayilik mi

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
herkes korsana karşı ama bende orjinale karşıyım türkçe dil desteği vermeyen hiç bir oyuna para vermeyin gidip sırpça altyazı verip türkçe vermemek nedir

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
Türkçe dil koymayan oyunları crack indiriyorum.satın alicagim bide paramla rezil olucagim,enayi olmayalım.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
değil

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Dostum 1.ci sayfada ne yazmışım Kırma işlerinde ustalar dememiş miyim? Oyun firmaları için Irkçılığa değil gelen paraya bakar. Senin ülkenin kuru fazla hem istenilen satış rakamlarına ulaşılmıyor hem de platformların yerel fiyatlandırmaları yüzünden Oyun Firmaları Türkiye'den istediği gibi bir para alamıyor bu yüzden Türkiye oyuncularına ilgi düşüyor onlarda eklemiyorlar. Ekleseler bile onun için çeviri ekibi, dublaj için bir ton para harcayacaklar.
İmzalık yorum. Ayrıca korsan işine gelirsek benim görüşüm, eğer oyunu alacak paran yoksa oynamamak. Oyun sonunda credits bölümünde milyon tane adamın ismi geçerken benim vicdanım bedava oynamayı kabul etmiyor. Emeği çalmak istemiyorum, param yoksa olduğu zaman veya indirimi bekleyerek almayı tercih ediyorum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Tüm siteleri kapsadığı açıkça yazıyor :D
Ayrıntılı kaynak bile göremiyorum hangi siteler olduğu bile yazmıyor, Premium abonelik gerekliymiş olaya bak. :ROFLMAO:

Silinsin

80+ Silver
Biraz daha ağlamaman için satın alma grafiği atayım
1666213097949.png

kaynak:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıntılı kaynak bile göremiyorum hangi siteler olduğu bile yazmıyor, Premium abonelik gerekliymiş olaya bak. :ROFLMAO:
Aynen incelemeye site koyalım da yönelsinler demiş istatistik verenler de :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Arkadaşların iyi değil, senin düşüncene saygı duymuyorlarsa dalga geçiyorlarsa sorun onlarda, çok takılma.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Biraz daha ağlamaman için satın alma grafiği atayım
Alıntıyı görüntüle
kaynak:

Aynen incelemeye site koyalım da yönelsinler demiş istatistik verenler de :D
Ağlamak mı? 15 dakikadır doğru düzgün ayrıntılı bir kaynak verememen benim mi suçum? Tüm ülkeler ayrıntılı yazılsaymışta baksaydık Ne Rusya'yı görebildim Ne Türkiye'yi.

Bu arada şunun esprisini de anlayamadım kaçak film izlemekle oyun oynamak aynı şey farklı şey olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz :D
Kaçak film genellikle çoğu ülkede popüler olan bir durum değil mi? Oyun durumu öyle değil bence senin yanıldığın konu tam burada.

Silinsin

80+ Silver
Ağlamak mı? 15 dakikadır doğru düzgün ayrıntılı bir kaynak verememen benim mi suçum? Tüm ülkeler ayrıntılı yazılsaymışta baksaydık Ne Rusya'yı görebildim Ne Türkiye'yi.
Zaten belli oranın üzerini ülke olarak vermişler bunu da anlayamadın sanırım :D ayrıntılı dediğin daha ne istiyorsun acaba adamlar site ismi veremez illegal siteye yönlendirme olduğu için ihtar alırlar zaten :D tersini gösteren bir kaynak atabilirsen yine anlaşırız var mı? yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,338
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom