arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
Parası Olan Alsın, Olmayan Crack Oynasın.
Bu Arada Türkçe Dil Konusunda da Arkadaş Baya Ağlamış. Kastilya İspanyolcası Ve Geleneksel Çince'nin Olduğu Yerde Türkçe Dil Gelmemesinin Sebebi Sadece Crack Değil. Biz Umurlarında değiliz de o yüzden. Çoğu Oyun Firması Rusça Çıkartmak zorunda çünkü Rusyada Milliyetçilik Yaygın.
Hackerlarda da aynı duygular hakim olabildiği için, Adamlar onur meselesi yapıp oyunu kırabiliyorlar. Hatta Yetmiyor Firmaya Siber Saldırı Bile Yapabiliyorlar O Kadar manyaklar. Bizim Oyun Firmalarına Karşı kozumuz Yok.
Çikolata Örneği Veren Arkadaşların Örneği de saçma, Çikolata Fiziksel bir şeydir. Mesela 1000 Adet Çikolata Varsa Ve Siz 1 Tanesini Çalarsanız Geriye 999 Adet kalır. Ancak crack fiziksel bir unsur olmadığı için bir stoğu yoktur. İkisini Karşılaştırmak alakasız. Ama Hırsızlık Olduğu Gerçeği Değişmiyor Tabi.
Fiyat Konusu da etken tabi, Her Oyun 1000tl etmez. Hatta Hiçbir Oyun 1000tl etmez. Oyuna Bağlı crack konusu.