Neler Yeni

Oyun satın almak enayilik mi

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
İçin rahat olsun kardeşim doğru olanı yapıyorsun adını hırsıza çıkarmana gerek yok çünkü bir nevi hırsızlıktır o. Sen milletin emeklerine saygı duyarsan yarın sen bir iş yaparsan senin emeklerine saygı duyarlar. Bu iş böyle

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
@ByKayseriLi Tüm mesajlarıma gülücük atmak yerine sana yazdığım son mesaja cevap ver. 🥸

ByKayseriLi

80+ Bronze
@ByKayseriLi Tüm mesajlarıma gülücük atmak yerine sana yazdığım son mesaja cevap ver. 🥸

Senin yaptığını yapıyorum. Cevap verme gibi zorunluluğum da yok. Adam sana zibilyon tane link vermiş kanıt sunmuş hala ben bilirim kafasındasın bir şeyleri kabul etmeme hastalığın var belli ki. Takıl kafana göre egonu tatmin et sen küçük kardeşim ;)

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Senin yaptığını yapıyorum. Cevap verme gibi zorunluluğum da yok. Adam sana zibilyon tane link vermiş kanıt sunmuş hala ben bilirim kafasındasın bir şeyleri kabul etmeme hastalığın var belli ki. Takıl kafana göre egonu tatmin et sen küçük kardeşim ;)
Ego mu sana cevap vermis olduğum son mesaja cevap bulamayınca kaçmak amacıyla böyle bir yorumda mi bulundun? Sen arkadaşı bosver benim sana yazmış olduğum ve cevaplamış olduğum konuya cevap ver. Unutma yaş önemsizdir önemli olan şey beyin kapasitesinin nasıl gelişip gelişmediği. Kendini Oyun firmaları Türkleri sevmiyor diye de avutarak bana seviyeni çoktan gösterdin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada benim gülücük atma sebebim saçma yorumlara veya komik bulduğum yorumlara atıyorum ben o emojiyi. Bir nevi benim davranış biçimim oluyor tabikide bunuda kavrayamadin oldu 2-0.

Kaynaklar kesin bir veri sunmuyor dostum ne Türkiye ne de Rusya verisi göremedim bunları görüp inceleyebilseydim özür dileyip konuyu kapatırdım emin ol ama senin yaptığın tek şey şu cevap bulamayınca gülücük atıyorsun küçük yasin ile egonu tatmin et diye saçma saçma ve basit tabirler kullanıyorsun. Ben hem yorumumu yapıp hem de saçma ve gülünç olan mesajlara o emojiyi kullanıyorum. Yaklaşık 10 dakika geçti ve hala bir yorum da yapamadın. Benden yaşın büyüktür fakat beyin kapasitem ile bir çok yorum yapabilmisim ve beğenmişler. Yani bu ne gösterir? Benim beyin kapasitem seninkinden hayli hayli yüksek. Bu da oldu 3-0 daha fazla yormayacagim kendimi iyi geceler.

Son düzenleme:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
Oyundan oyuna değişir bence. Ben mesela Mafia 2 orijinal sürüm oynamak için alabileceğim tek şey Mafia 2 Definitive Edition o da 60TL.

15 yıl önce çıkan Call of Duty'lerin indirimli fiyatı bile 24-40tl oluyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
öbürleri etik olmayan, günah yöntem kullanıyor sen ise hakkıyla isini yapıp, sevap işliyorsun simdi sen düşün enayilikmi degilmi 😏

lydran

80+
arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
Parası Olan Alsın, Olmayan Crack Oynasın.
Bu Arada Türkçe Dil Konusunda da Arkadaş Baya Ağlamış. Kastilya İspanyolcası Ve Geleneksel Çince'nin Olduğu Yerde Türkçe Dil Gelmemesinin Sebebi Sadece Crack Değil. Biz Umurlarında değiliz de o yüzden. Çoğu Oyun Firması Rusça Çıkartmak zorunda çünkü Rusyada Milliyetçilik Yaygın.
Hackerlarda da aynı duygular hakim olabildiği için, Adamlar onur meselesi yapıp oyunu kırabiliyorlar. Hatta Yetmiyor Firmaya Siber Saldırı Bile Yapabiliyorlar O Kadar manyaklar. Bizim Oyun Firmalarına Karşı kozumuz Yok.

Çikolata Örneği Veren Arkadaşların Örneği de saçma, Çikolata Fiziksel bir şeydir. Mesela 1000 Adet Çikolata Varsa Ve Siz 1 Tanesini Çalarsanız Geriye 999 Adet kalır. Ancak crack fiziksel bir unsur olmadığı için bir stoğu yoktur. İkisini Karşılaştırmak alakasız. Ama Hırsızlık Olduğu Gerçeği Değişmiyor Tabi.

Fiyat Konusu da etken tabi, Her Oyun 1000tl etmez. Hatta Hiçbir Oyun 1000tl etmez. Oyuna Bağlı crack konusu.

Mert

80+ Silver
Oyun bir ihtiyaç değil, hırsızlığın savunması olmaz. Kesinlikle enayilik değil.

lydran

80+
Hala Rusya'yı veya Türkiye'yi göremiyorum. Sadece gördüğüm diğer ülkeler ile çoğul bir kelime. :D

Biraz daha çabala iyi kaynak vereceksin bekliyorum bi 30 dakika felan geçer herhalde.
1666240668831.png

1666240683112.png

Aynen Dil desteği satın alım cart curt.

Hasan344

80+ Gold
Crack oyun oynamak çalmak gibi bir şey aslında. Sen ise parasini ödeyerek alıyorsun.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İndirimsiz alanlara bazen diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Doğukan Deliorman
emeğin hakkını vereceksin kardeşim, crack indirsin onlar boşver virüs yiyince anlarlar.. sen oyun almaya indirimli oyun kovalamaya devam

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Ben şahsen ücretli almayı tercih ederim. Alamıyorsam biriktiririm ya da indirim beklerim, o şekilde alırım. Hem lisanslı olur, hem başım ağrımaz, hem de emeğin karşılığını vermiş olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,301
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom