MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
değildir.
Toplam nüfusu türkiyede oyun satın alan kullanıcı sayısından daha az olan ülkelerin dili var türkçe yok oyunlardaBu işin Türkleri sevmekle sevmemekle ne alakası var. Senin ülken ne kadar oyun satın alırsa Oyun firmaları sana ilgi verir ve dilini ekler. Türkiye'de oyun satan alan insan az. Rusya'daki oyuncular Türkiye'deki oyunculardan 2-3 kat fazla oyun satın alımı yapıyordur.
Kaynakta oyun ile ilgili bir veri göremedim. Korsan film müzik indirmesi için kullandıldığı yazıyor.
dsghxcfdsfsdfgfd anlamıyor boşverAa yine mi anlayamadın yüzde 2'nin altın da olduğu için othersdakiler birleştirme yapılmış
- It is worth noting that 90% of all revenue on Steam comes from the top 8 countries.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabii benim hatam bunu anlamanı beklemek oldu galiba özür dilerim okuyamadın galiba
Onlar da enayi değil sen de enayi değilsin. Sen o oyunu orijinal aldığında ömrünün sonuna kadar save’ini kayıtlı tutma, oynama, başarım kazanma, güncelleme alma artılarını kazanmış oluyorsun. Onlar ise sadece oynuyor.arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
6 sene önceki kaynak şimdiki verilerle nasıl tutulabilir fikrim yok.Korsan Oyun Kullanımında 5. Sıradayız
Punch Club'ı en çok korsan oynayan ülkeler arasında yerimizi aldık. Asın bayrakları!www.bolumsonucanavari.com
Bir sayfa önce kısaca anlatmıştım 15 dakika kaynak gosterimden daha anlatıcı ve öz olmuştur.dsghxcfdsfsdfgfd anlamıyor boşver
Tamam peki6 sene önceki kaynak şimdiki verilerle nasıl tutulabilir fikrim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sayfa önce kısaca anlatmıştım 15 dakika kaynak gosterimden daha anlatıcı ve öz olmuştur.