Neler Yeni

Oyun satın almak enayilik mi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Aynen Dil desteği satın alım cart curt.
Bu kaynağı senden önce de atanlar oldu fakat ne Türkiye için bir veri var ne de Rusya için tüm ülke bazlı bir veri var olsaydı da baksaydik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplam nüfusu türkiyede oyun satın alan kullanıcı sayısından daha az olan ülkelerin dili var türkçe yok oyunlarda
Senin kurun ve oyun satın alımları onlar ile bir mi bunu düşündün mü peki? Mesela 60 euroluk bir oyun olduğunu varsayalım. Diğer ülkelerden 1 satışta 60 euro kazanırken (Steam payı dahil değil) sadece Turkiyeden 30 euro para (Steam payı dahil değil) alıyorsun. Bu sadece bir kısa örneği.

Son düzenleme:

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
emeğe saygıyı geçtim her indirmek istediğinde crack ilemi uraşacaksın

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
oyun fiyatlarının bu dönemde 1000tl leri aştığı düşünülünce tartışılası bir konu oldu.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Oğuz Oğuz
arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
Oyun satın almak enayilik değil doğrusunu yapmaktır. Crack kullanmak için ise suçtur. Sen marketten ürün alırken çalıyor musun? Parasını verip alıyorsun.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Samet Kapucuoğlu
6 sene önceki kaynak şimdiki verilerle nasıl tutulabilir fikrim yok. 👾

Bir sayfa önce kısaca anlatmıştım 15 dakika kaynak gosterimden daha anlatıcı ve öz olmuştur. 🥸😂
Bence kesin demiyorum bak bence, crack oyun yapımında Rusya 1. sırada ise, crack oyun oynamada indirmede de 1.sırada Rusya vardır. Yoksa adamlar neden hobi olarak bu işle uğraşsın ki ? Dil seçeneğine gelecek olursak Türkçe dünya genelinde çok popüler bir dil değil. Yada adamlar Türkçe eklemek istemiyor kimse bunu çıkıp açıklamadı henüz görmedim yani neden Türkçe eklemedik diye anlatan yapımcı olmadı.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,958
İsim
Faruk Sancar
Oyun çok pahalıysa korsana başvurabilirim ama daha başvurmadım. Şu devirde yadırganacak bir durum değil. Ama senin arkadaşların kendini akıllı zannediyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bence kesin demiyorum bak bence, crack oyun yapımında Rusya 1. sırada ise, crack oyun oynamada indirmede de 1.sırada Rusya vardır. Yoksa adamlar neden hobi olarak bu işle uğraşsın ki ? Dil seçeneğine gelecek olursak Türkçe dünya genelinde çok popüler bir dil değil. Yada adamlar Türkçe eklemek istemiyor kimse bunu çıkıp açıklamadı henüz görmedim yani neden Türkçe eklemedik diye anlatan yapımcı olmadı.
Hobi değil hocam crackerlar bu isten para alıyor artık. Belli bir miktar donate isteyip istediğin oyunun çalışmasına başlıyorlar. Eskidende oyun firmaları ile şantaj yapıp para almaya çalışıyorlardı fakat oyun yapımcıları yanasmayinca yayınlayıp grubun ünlü olmasını sağlıyorlardı. Artık zaten crack oyun devride bitti aktivasyon hesap olayları başladı. Ruslar ve Türkler genellikle bu şekilde oyun oynuyorlar artık. Buraya bir ek not düşmek isterim hem Turkiyedeki kurdan dolayı oyun satın alabilen kişi sayısı az fakat Rusya bizden çok daha iyi durumda ve satış rakamları bizimkinden çok daha fazla olduğu için yapımcılar Rusça ekleyebiliyor. Dediğim gibi sen ne kadar firmaya ilgi verip oyunlarını satın alırsan karşılığını Dil veya dublaj olarak alırsın. Ek olarak senin dediğin gibi Türkçe çok yaygın bir de değil fakat yapmamalarına engel değil kazanç sagladikca ceviri ekibine parayı harcarlar zaten.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Samet Kapucuoğlu
Hobi değil hocam crackerlar bu isten para alıyor artık. Belli bir miktar donate isteyip istediğin oyunun çalışmasına başlıyorlar. Eskidende oyun firmaları ile şantaj yapıp para almaya çalışıyorlardı fakat oyun yapımcıları yanasmayinca yayınlayıp grubun ünlü olmasını sağlıyorlardı. Artık zaten crack oyun devride bitti aktivasyon hesap olayları başladı. Ruslar ve Türkler genellikle bu şekilde oyun oynuyorlar artık. Buraya bir ek not düşmek isterim hem Turkiyedeki kurdan dolayı oyun satın alabilen kişi sayısı az fakat Rusya bizden çok daha iyi durumda ve satış rakamları bizimkinden çok daha fazla olduğu için yapımcılar Rusça ekleyebiliyor. Dediğim gibi sen ne kadar firmaya ilgi verip oyunlarını satın alırsan karşılığını Dil veya dublaj olarak alırsın. Ek olarak senin dediğin gibi Türkçe çok yaygın bir de değil fakat yapmamalarına engel değil kazanç sagladikca ceviri ekibine parayı harcarlar zaten.
Aynen mantıklı geldi dediklerin ama o kadar para verip alamayacağım için crack oynamaya devam :D

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,642
İsim
Heath Ledger
Kardeşim sen kesin ekmeğe de para verip alıyorsundur! Enayi misin kardeşim! Çalmak varken neden para veriyorsun!

Sagittarius

80+ Silver
Maddi durumu iyi olmayan ve oyun alan adam enayidir.(Yanlış Anlamayın korsan kullanın demiyorum) oyun oynayana kadar az daha çalış ekmek ye haa buarada oyun almak onu yapan kişilere saygıdır onlar essek gibi ekmek alabilmek için uykularını feda ediyorlar ellerini feda ediyorlar sırf ailesini doyurmak için CRACK ONLARA SAYGISIZLIKTIR o kişilerin hakkına girmeyin

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
Beğendiğin oyunlara destek vermekte neden enayilik olsun. Adamlar yenisini nasıl yapicak kolay yapılmıyor bu yani 😊

lydran

80+
Bu kaynağı senden önce de atanlar oldu fakat ne Türkiye için bir veri var ne de Rusya için tüm ülke bazlı bir veri var olsaydı da baksaydik.

Senin kurun ve oyun satın alımları onlar ile bir mi bunu düşündün mü peki? Mesela 60 euroluk bir oyun olduğunu varsayalım. Diğer ülkelerden 1 satışta 60 euro kazanırken (Steam payı dahil değil) sadece Turkiyeden 30 euro para (Steam payı dahil değil) alıyorsun. Bu sadece bir kısa örneği.
Aga Sen Takılmışsın Türkiyeye Rusyaya ? Diğer Ülkelerden de Grafikte Olmayanlar var. Grafikte Olup Dili Olmayanlar Var. Ayrıcı Adam Söylemiş Zaten %2 Altındakiler Other Adı altında toplanmış diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,406
Üyeler
160,244
Son üye
unbeaten
Top Bottom