Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
Başka hatırladığım kalmadı knk pes ediyorum maşallah her videosunu izlemişsin.
Başka hatırladığım kalmadı knk pes ediyorum maşallah her videosunu izlemişsin.
Elraenn'in sohbeti beni pek sarmıyor niyeyse ama küfürleri çohsel.bu seriyi izle işte
bu seri iyiydi izleElraenn'in sohbeti beni pek sarmıyor niyeyse ama küfürleri çohsel.
O adamın hiçbir videosunu izlemedim yani ısınamıyorum niyeyse.Enis Cherryson <3
İzlemediysen ısınmaman normal.O adamın hiçbir videosunu izlemedim yani ısınamıyorum niyeyse.
Minecraft'ı nasıl oturup saatlerce izleyebiliyorsunuz hocam hiç sıkılmıyor musunuz ?luser minecraft serilerini çok severek izliyorum.
Faruk Yılmaz neymiş öyle o videolar ne.öyle bir youtuber henüz yok oyun için ama diğer katagorilerde Faruk Yılmaz,Bebar Bilim,Erdi Özüağ,Enis Kirazoğlu Bu kanalları izlemeyi seviyorum videoyu açıyorum sanki bir anda bitiyor
yok la adam noel babaydı en son ışıklı felan takılıyorduHayır la polisdi sen yanlış biliyorsun
İzlemiyorumdan kastım oturup her videosunu izlemiyorum, 1-2 videosunu tabii ki de izledim öyle konuşuyorum.İzlemediysen ısınmaman normal.
Bannerlord videolarını izle hastası olursun.İzlemiyorumdan kastım oturup her videosunu izlemiyorum, 1-2 videosunu tabii ki de izledim öyle konuşuyorum.
videoları fena hepsini bitirdim güzel içerikler üretiyor gizemli felan olaylar korku tabanlıMinecraft'ı nasıl oturup saatlerce izleyebiliyorsunuz hocam hiç sıkılmıyor musunuz ?
Faruk Yılmaz neymiş öyle o videolar ne.