OYUN TASARLAMA KONUSU

Reaksiyon skoru
0
Amacım COD serileri gibi hikayeli oyunlar çıkartmak ama tek başıma yapmam çok zor o yüzden bir ekip kurmak istiyorum sayımız ne kadar çok olursa o kadar iyi hevesli ve ilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum

Ekip kurarsın da, O ekipte en yetenekli kişi ekibin başına geçer seni saha dışında bırakır.

Ya bolca paran olacak. Yada Çok yetenekli olucan. Oyunun 50 % kısmını kendin yapıcan.

Amacım COD serileri gibi hikayeli oyunlar çıkartmak ama tek başıma yapmam çok zor o yüzden bir ekip kurmak istiyorum sayımız ne kadar çok olursa o kadar iyi hevesli ve ilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum
abi cod serisi gibi bir oyun cikartmak nedemek farkindamisin? yillarin tecrubesi demek saglam bilgili insanlar demek para demek zaman demek. bu 40 firin ekmek yemekten bile fazlasi cok buyuk dusunuyosun. erzurum gibi bi oyun olsa eyw ama dedigin sey cok buyuk birsey. kucukten basla derim.

Misal Factorio bir indie oyun ama indie olmasına karşın en oynanılabilir yapıya sahip.
En azından oynaması daha rahat ve anlaşılabilir indie oyun yapabilirse baya tutar.

Rim world de çok çok başarılı oyun 2d grafiklere ragmen.

Sonra efendime söyliyim Papers Please oyunu.
Sonra söliyimm Please Dont touch anyting :D

Geri