WarzoneSelamlar arkadaşlar son zamanlarda iyice mahvolduğu için LOL'ü bıraktım. Şimdi oyun arıyorum. Rekabetçi olabilir, arkadaşla birlikte oynanabilir olabilir, chill olabilir, sürükleyici olabilir. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler
bence hıkayelı oyunlara baslamı zamanı gelmısSelamlar arkadaşlar son zamanlarda iyice mahvolduğu için LOL'ü bıraktım. Şimdi oyun arıyorum. Rekabetçi olabilir, arkadaşla birlikte oynanabilir olabilir, chill olabilir, sürükleyici olabilir. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler
crysis serisi olabilir veya cod tam nostajik seriler crysis oynarsan her konuda yarımcı olurumSelamlar arkadaşlar son zamanlarda iyice mahvolduğu için LOL'ü bıraktım. Şimdi oyun arıyorum. Rekabetçi olabilir, arkadaşla birlikte oynanabilir olabilir, chill olabilir, sürükleyici olabilir. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler
Delta forceSelamlar arkadaşlar son zamanlarda iyice mahvolduğu için LOL'ü bıraktım. Şimdi oyun arıyorum. Rekabetçi olabilir, arkadaşla birlikte oynanabilir olabilir, chill olabilir, sürükleyici olabilir. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler