Oyun Tavsiyesi Arıyorum

hashus01

80+
Reaksiyon skoru
54
Selamlar arkadaşlar son zamanlarda iyice mahvolduğu için LOL'ü bıraktım. Şimdi oyun arıyorum. Rekabetçi olabilir, arkadaşla birlikte oynanabilir olabilir, chill olabilir, sürükleyici olabilir. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler

Selamlar arkadaşlar son zamanlarda iyice mahvolduğu için LOL'ü bıraktım. Şimdi oyun arıyorum. Rekabetçi olabilir, arkadaşla birlikte oynanabilir olabilir, chill olabilir, sürükleyici olabilir. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler
Warzone

Hunt: Showdown, SCUM, 7 Days to Die, Arena Breakout: Infinite, V Rising, HumanitZ

Minecraft Oyna huzurlu ve sessiz bir şekilde survival takıl sıkılınca girip hardcore modumdan devam ediyorum :)

bence hıkayelı oyunlara baslamı zamanı gelmıs

rdr 1 ve ya 2
tlou 1 ve ya 2
dyıng lıght 1 2 ya da the best
mafıa serısı
crysıs serısı
god ow war 2018 ya da ragnarök
spiderrman serisi
cyberpunk 2022
ets ya da ats hangı tur tır sevdıgne baglı
detroit become human
seversen fs serısı olabılır

Ac serisi olabilir bu arada arklarla ise gta v forest ve devour sarar faeklı tür rekabet istersen rocket league

crysis serisi olabilir veya cod tam nostajik seriler crysis oynarsan her konuda yarımcı olurum

Pek oyun deneyimim yok ama yine de söyleyeyim.
Hikayeli,ilerlemeli oyun arıyorsan
The Last of Us serisi
Uncharted serisi
Crysis serisi
Detroit Become Human
Hikayeli, açık dünya arıyorsan
Cyberpunk 2077
Ghost of Tsushima
Hikayeli chill oyunlar arıyorsan (Birazcık şiddet var oyunda ama chill sayılır)
Life is Strange serisi

the forest, mortal kombat 11, battlefield 1, battle field 2042, mafia serisi, bannerlord, rdr2

Delta force

Geri