kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 854
Çok gerek yok. Çıkmış oyunları ve çıkacak oyunların çoğunu rahatlıkla oynatır 1660sBi baksana sistem gereksinimlerine epic gamesten
Çok gerek yok. Çıkmış oyunları ve çıkacak oyunların çoğunu rahatlıkla oynatır 1660sBi baksana sistem gereksinimlerine epic gamesten
hitman absolutionArkadaşlar selam oynayacak oyun bulamıyorum tavsiye lazim oynadığım oyunlar
Cod tüm seri modern warfare hariç
LoL
Cs:go
valorant
sniper elite
fortnite
wolfeinstein youngblood
assasins creed 2 ve odyssey
suanlik aklıma gelenler bunlar şimdiden tesekkurler
benimde önyargım vardı enis kirazoğlunun witcher 3 övme videosu ve övmeme videosunu izledim sende izlersen alasın gelirçok şüpheliyim ona karşı yani sevmezsem sıkarsa fln baya on yargılayım ama tesekkurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tavsiyeler için tesekkurler ama silahlı oyun olmasına gerek her türlü oyunu oynarım
sistemim oyunun gereksinimlerini tam olarak karşılamadığı için mi yoksa genel miControl oynanır fakat mimikleri görünce net kapatmak isteyeceksiniz.
Genelsistemim oyunun gereksinimlerini tam olarak karşılamadığı için mi yoksa genel mi
anladımGenel
Reis adamda 1660 super var sen cyber punk 2077 öneriyorsun oynanırmı sence ?2020 icin tek bunlari söyliye bilirim
cyberpunk 2077 ve valhalla .)
rahat besler dostum.Reis adamda 1660 super var sen cyber punk 2077 öneriyorsun oynanırmı sence ?
Nerede yazıyor ?rahat besler dostum.
gtx 970 minimum zaten