Bence debreaking bad afişi ?
Random atmak yerine beğen tuşundan gülme emoji kullanabilirsiniz. Aynı zamanda biri bir şey yazdığında hmmm diyerek cevap vermek yerine de beğen tuşuna basabilirsiniz. Diğer konularda da gördüm gereksiz mesaj kirliliği oluyor. Benim bu yazdığım da konu ile ilgili değil ve mesaj kirliliği.qwewqewqewqewqeqwe
benim yaptığım da sıkıntı yok daRandom atmak yerine beğen tuşundan gülme emoji kullanabilirsiniz. Aynı zamanda biri bir şey yazdığında hmmm diyerek cevap vermek yerine de beğen tuşuna basabilirsiniz. Diğer konularda da gördüm gereksiz mesaj kirliliği oluyor. Benim bu yazdığım da konu ile ilgili değil ve mesaj kirliliği
Uzatma random konuda sadece boş mesaj kirliliği ve forum halkı olarak emojiyi daha sık kullandığımızı belirtmek istemiş arkadaş. Kimse seni özelden uyarmak durumunda değil modda müdahale etse uyarı bırakır bu da hesabında gözükür. Eleştiri tabii ki yapabilir ayrıca burada saygı çerçevesini açmadığı sürece istediğini belirtebilir.benim yaptığım da sıkıntı yok da
senin yaptığın sıkıntı
konuyla alakasız mesaj yazmak
mod olmamana rağmen beni uyarmak ki özelden yazman gerekir burada linçlemen değil
hemde kavgaya sebebiyet verebilecek bi durum
ona bakarsan forumda soru ve tavsiye açmak yasak
beni uyarmak sana düşmez git yöneticiye şikayet et üçümüzü de uzaklaştırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz
forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri yapmak senin haddine değil + benim yaptığım flood benzerine girmiyor
1-Seni uyarmak için konu açmadım.benim yaptığım da sıkıntı yok da
senin yaptığın sıkıntı
mod olmamana rağmen beni uyarmak ki özelden yazman gerekir burada linçlemen değil
22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz
forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri yapmak senin haddine değil + benim yaptığım flood benzerine girmiyor
Beyler asıl konuya mı dönsek acababenim yaptığım da sıkıntı yok da
senin yaptığın sıkıntı