Oyuna girince PC kapanıyor

Fiyatları aynı olsaydı NZXT C750 mi BN 650 mi tercih edilmeliydi peki hocam sizce?
NZXT den kasıt 750W C750 80+ Bronze modeli ise gayet alınır.
Bu da korumalarından bahseden bir konu:

Fiyatına göre gayet dolu bir model.

NZXT den kasıt 750W C750 80+ Bronze modeli ise gayet alınır.
Bu da korumalarından bahseden bir konu:

Fiyatına göre gayet dolu bir model.

Bu hocam. Amazon'da da 150 TL indirimim var MSI BN650 ile C750 aynı fiyata denk geliyorlar. Hangisi almamı söylerseniz onu alacağım.
@3uncubayezit @yusuf7878

Fiyatları aynı olsaydı NZXT C750 mi BN 650 mi tercih edilmeliydi peki hocam sizce?
İkisinide aynı OEM üretici üretiyor. Hatta benzer/varyasyon bir platformu kullanıyor. Sadece NZXT biraz daha iyidir diye düşünüyorum. Çünkü elde test yok. Bulk cap olarak samXon 105 derece biraz daha iyi sayılır ChengX 85 dereyece göre.

İkisinide aynı OEM üretici üretiyor. Hatta benzer/varyasyon bir platformu kullanıyor. Sadece NZXT biraz daha iyidir diye düşünüyorum. Çünkü elde test yok. Bulk cap olarak samXon 105 derece biraz daha iyi sayılır ChengX 85 dereyece göre.
1755515784263.webp

Nays 100 TL Cashback ile 2.674 TL'ye geldi yarın teslim edilecek. Teşekkür ederim her şey için hocalar. Kralsınız baş tacısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam son bir şey daha sorayım.

Bu kasaya sahibim. Aerocool vx 500w takılı. NZXT sığar dimi kasama? Kasam mini atx çünkü de.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Nays 100 TL Cashback ile 2.674 TL'ye geldi yarın teslim edilecek. Teşekkür ederim her şey için hocalar. Kralsınız baş tacısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam son bir şey daha sorayım.

Bu kasaya sahibim. Aerocool vx 500w takılı. NZXT sığar dimi kasama? Kasam mini atx çünkü de.
Sığar yüksek ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,843
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri