Çözüldü✓ Oyuna girince sistem ya 30dk yada 5-10 dk içinde kendini kapatıyor.

3 lü uzatma var hocam evet, kablosu yetişir mi bilmiyorum muhtemelen yetişir monitörü uzatmaya bağlamam gerek zaten yetmiyor olursa yine haber vereceğim.
baktım da 3lüyü çıkarırsam monitör nasıl çalışacak :D yatar o iş

AUTO Mod da başlattım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablo düzeni ile olduğunu düşünmüyorum hocam ama ya mantık dışı değil mi sizce

Alıntıyı görüntüle

7.Dakikaya ait sonuç bu oyun içi sıcaklıklar 70 i geçmiyor tabii ki 😅 İşlemci 88 i geçmiyor, GPU İse 66 yı geçmiyor son 17 dakika. @Emmree

İşlemcinin 87 derecelere yükselmesi garip. Sisteminin sorunu bu olabilir. Soğutucu stok mu?

Bazen uzatmalardan kaynaklı böyle sorun olabiliyor. Yakın zamanda sistemde bir değişiklik falan yaptın mı?
Yok hocam 3 4 senedir aynı sistem var bu hata ilk 2 3 ay evvel Witcher 3 oynayınca başladı

Yok hocam 3 4 senedir aynı sistem var bu hata ilk 2 3 ay evvel Witcher 3 oynayınca başladı
uzatmayı da yarın deneyebilirim ancak

W11 e geçsek falan belki yazılımsaldır bilmiyorum

W11 e geçsek falan belki yazılımsaldır bilmiyorum
Sırasıyla gidelim hocam. Olay görüntüleyicisinde falan hata verdiği vakit verdiği hatayı atabilir misin?

Bir sürü var hocam, txt si bu ve asus a dair şeyler görebilirsiniz temizledim onları.

Hocam büyük ihtimalle PSU da bir sorun var. Tam hata verdiği saate baktım. Genellikle PSU kaynaklı bir sorun oluyor. Sen istersen o dediğim priz yöntemini bir dene bakalım. Eğer çözüm olmazsa PSU bulmaya çalış.

Monitörü uzatmaya tak. Kasayı prize bağla bakalım.
Hocam anca yazabildim. Mevcut takılı olan uzatma kablosunun birinin deliği yanmış gibiydi ki önceden öyleydi sistemle ilgisi yok ya bir değişeyim dedim düzgün olanıyla o vakit den sonra hata almadım daha ve GPU Driver, BIOS u en baştan kurdum düzeldi gibi teşekkür ederim.

Hocam anca yazabildim. Mevcut takılı olan uzatma kablosunun birinin deliği yanmış gibiydi ki önceden öyleydi sistemle ilgisi yok ya bir değişeyim dedim düzgün olanıyla o vakit den sonra hata almadım daha ve GPU Driver, BIOS u en baştan kurdum düzeldi gibi teşekkür ederim.
Önemli değil hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,870
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri