Neler Yeni

"oyuna veren maldır" diyen tip

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ne diyim abi akşam akşam keyfim kaçtı. Sanki para var da biz almıyoz oyun. Ülkenin alım gücü ortada. 18 yaşında biri olarak ne yapabilirim ki. Le havle vela kuvvete illa billa hil alüyyül azim.
niye keyfin kaçıyor
bak ekran karşısında hüngür hüngür hüüüü lüyor sırf sana laf yetistiremedigi için
sen boşver bu ve bunun gibileri
hayatları böyle
"baba para ver oyun alcam" "baba para lazm" " baba oyun cikmis kredi kartı" "baba zula oynayacam babaaaa"
...
bunları düşün ve gülümse :D
(zula oynayanlara laf etmedim burdan onu da çıkarırlar falan şimdi oyun ismi rastgele seçilmiştir.)

VitoScaletta

80+ Gold
Paran yoksa oynamayacaksın dostum bu kadar basit. Paran olmadığında ekran kartı isteyince teknoloji marketine dalıp alıyor musun? Hayır. Burda babasının maaşını iki gün vermeseler deliye dönecek insanlar emek hırsızlığını savunuyor muhteşem.
Poron yokso oynomoycokson sono param da var ama almıyorum oyunu sanane ? sizin zorunuza giden ne siz gidin alın umrumuzda değil biz oynarız crackli miss gibi

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Nasıl sildi ki yazısını ben ss aldım
silmedi banlandı
eski mesajlarından birine bakmaya çalış orda ismi çizili ve cezalı yazar.
şikayet ettim kendisini gitti
mesaj silme yok ama değiştirme var
forumdan bir p*slik daha eksildi mutlu oldum :)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ağzında kini çıkardım rahat rahat konuşabilirsin hocam. diye bi cümle kullandı banlanmasını arz ederim @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @Linux
gitti kanka merak etme
1607191797214.png

1607191807216.png

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
ac origins aldığım için arkadaşım bana " malsın yazık kafana internette bedava var" dedi ve cringe seviyem dolar gibi yükseldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

OyUnA pATRA VeriLiR mİ

PARANIZ YOKSA OYUN ALMAYIN ARTIK CRACK OYUNU SAVUNMAYIN YETEEEEEEEEEEEER
ÇkO oyun Oynamam AMa OrJİnal Oynarım BNe

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Bilmiyorum hocam. Orda da dediğim gibi sırf bu etik değil diye ben bir oyuna 500-600 TL veremem veya oyun zevkimden vazgeçemem. Sonuç olarak benim ailem zengin değil ve ben aylık 300tl bursa alıyorum zaten bunun 85 i nete gidiyor e bir kısmını da bir şeyler alsam 150-200tl kalıyor. 2-3 ay biriktiricem de bir oyun alıcam. Hayır böyle bir şey ben yapamam. Ha bu demek değilki ben sırf korsan oynuyorum. Çıktığı gibi kırılacağını bildiğim halde ben 2077 yi ön siparişe verdim mesela. Burda bahsettiğim gibi bir durumda(bütçe) dengeyi kurabilmek önemli bence. Ha kaç kişi bu dengeyi kurar bilmiyorum

Para yoksa ve oyuna girebileceğiniz birkaç kişi yoksa crack daha mantıklı bence, çünkü çoğu oyunun fiyatları aylık 10000-15000 lira asgari ücret alan kişilere göre hazırlanıyor.
crack mantıklı değil hiç bir zaman paran yoksa oyun almayacaksın

paran yok diye araba çalıyor musun mesela??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Poron yokso oynomoycokson sono param da var ama almıyorum oyunu sanane ? sizin zorunuza giden ne siz gidin alın umrumuzda değil biz oynarız crackli miss gibi
paran yoksa oynamayacaksın bu kadar basit

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
crack mantıklı değil hiç bir zaman paran yoksa oyun almayacaksın

paran yok diye araba çalıyor musun mesela??
bırak kanka crack oynamaya devam eder bunlar ne kadar anlatsan da boşa anlatıyorsun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,706
Üyeler
167,876
Son üye
jeykip06
Top Bottom