Neler Yeni

"oyuna veren maldır" diyen tip

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Burda babasının maaşını iki gün vermeseler deliye dönecek insanlar emek hırsızlığını savunuyor muhteşem.
aynen emek hırsızlığı.
bu arada crackli oynuyorum ve crack kullanmayanlara laf etmiyorum
ama çattttttıııııır çutttttttur oynuyorum :)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Usta bu konu

bu konu niye 14 sayfa ya?
Lütfen okur musun :D
konu oyuna para verip benim gibi oyuna para vermeyenler insanlara hırsız diyenlerle, benim gibi bu durumun hırsızlık olmadığını anlatan 2 3 kişi arasında geçiyor
Çok iyi savunduğumuz ve haklı oldugumuz için bizi hırsız ve vatan haini ilan ediyorlar kjhsadkjashdkjasdhsdkj
Komik dialoglar var okumanı rica ederm

bekir.440

80+
Ve adım gibi eminim senin baban ve maddi durumun bize göre bir hayli iyi. Eğer bu durumdan bu kadar rahatsız isen iban vereyim düzenli para at bende alayım oyunu. PARAN YOKSA OYUN OYNAMAYACAKSIN NE DEMEK OLUYOR. NE ZAMAN BU KADAR LÜKS BİR ŞEY OLDU BU OYUN.
Oyunun lüks bir şey olması benim sorunum değil. Aynı şekilde paranın olmamasıda benim sorunum değil. Hiç birimiz gökten toplamıyoruz paraları.
aynen emek hırsızlığı.
bu arada crackli oynuyorum ve crack kullanmayanlara laf etmiyorum
ama çattttttıııııır çutttttttur oynuyorum :)
Oynasan kaç yazar dostum umrumda mı sence? İngilizce altyazılı oyun oynamaya devam edebilirsin birde emek hırsızlığına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen okur musun :D
konu oyuna para verip benim gibi oyuna para vermeyenler insanlara hırsız diyenlerle, benim gibi bu durumun hırsızlık olmadığını anlatan 2 3 kişi arasında geçiyor
Çok iyi savunduğumuz ve haklı oldugumuz için bizi hırsız ve vatan haini ilan ediyorlar kjhsadkjashdkjasdhsdkj
Komik dialoglar var okumanı rica ederm
Hırsızlık zaten dostum? Adamın saatlerini gömdüğü oyunu para vermeden oynuyorsun. İşin dini boyutuna vs hiç girmiyorum teknoloji forumunda olduğumuz için.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Oynasan kaç yazar dostum umrumda mı sence?
işte umrunda olmasın
ve umrunda olmasa burda ağlama seviyesine gelen yazıları yazmazsın :D
İngilizce altyazılı oyun oynamaya devam edebilirsin birde emek hırsızlığına.
ingilizcem yeterli seviyede oldugu için genel olarak zaten konusmaları anlıyorum merak etme sen çok dert etme dil mevzusunu
belli ki senin dil konusunda bayağı bir eksiğin var :D
evet emek hırsızlığı başka ?
daha devam mi hüüüüü...

Hırsızlık zaten dostum? Adamın saatlerini gömdüğü oyunu para vermeden oynuyorsun. İşin dini boyutuna vs hiç girmiyorum teknoloji forumunda olduğumuz için.
daha devam mi hüüüüü...
...

bekir.440

80+
Ağlak olan sensin muhtelemen yaşın 10. Crack oyun oynamak emek hırsızlığıdır. İyi forumlar.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Oyunun lüks bir şey olması benim sorunum değil. Aynı şekilde paranın olmamasıda benim sorunum değil. Hiç birimiz gökten toplamıyoruz paraları.

Oynasan kaç yazar dostum umrumda mı sence? İngilizce altyazılı oyun oynamaya devam edebilirsin birde emek hırsızlığına.

E madem öyle hocam tınnnn. Hakkımda ne derseniz diyin ben korsan da oynarım kafam eser oyunda alırım kan benim damar benim. Şirketlere empati kurduğunuz kadar kendi denginiz insanlarla da empati kurmayı öğrenin öyle gelin tekrardan konuşalım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ağlak olan sensin muhtelemen yaşın 10. Crack oyun oynamak emek hırsızlığıdır. İyi forumlar.
yaşım 18
hüüü para verdim onlar vermedi hüüüü
crack emek hırsızlığı ise sana ne?
ağlama yanı forumda yeterli mi bu kadar hüü sana?

Hakkımda ne derseniz diyin ben korsan da oynarım kafam eser oyunda alırım kan benim damar benim.
bak arkadaş ne güzel demiş biz çatttttır çuttttur oynuyoruz
hatta birazdan bir daha indirecegim ve ordan senden bir ses yükselecek
hüüüüüüüü
Sen git windows da gezin office uygulamalarına gir
şu para vermedigin uygulamalara :D

bekir.440

80+
E madem öyle hocam tınnnn. Hakkımda ne derseniz diyin ben korsan da oynarım kafam eser oyunda alırım kan benim damar benim. Şirketlere empati kurduğunuz kadar kendi denginiz insanlarla da empati kurmayı öğrenin öyle gelin tekrardan konuşalım.
Tamam hocamda senin veya onun parasının olmayıp oyun oynamak istemesi bu işin hırsızlık olduğu gerçeğini örtmüyor.

bekir.440

80+
yaşım 18
hüüü para verdim onlar vermedi hüüüü
crack emek hırsızlığı ise sana ne?
ağlama yanı forumda yeterli mi bu kadar hüü sana?
Üslübuna bakıyorumda 10 yaşında olduğuna birdaha karar verdim. :)
Burda benim zoruma gidecek bir şey yok en basitinde online oynayamıyorsun oyunları. Asıl ben sana üzülüyorum 2015'de çıkıp 50 tane uptade alan oyunu 1 sürüm oynuyorsun. Konuyu uzatmanın anlamı yok.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Üslübuna bakıyorumda 10 yaşında olduğuna birdaha karar verdim. :)
aynen 18 yasındayim
yanlıs hesapladıgın icin hüüüüü
Burda benim zoruma gidecek bir şey yok en basitinde online oynayamıyorsun oyunları. Asıl ben sana üzülüyorum 2015'de çıkıp 50 tane uptade alan oyunu 1 sürüm oynuyorsun. Konuyu uzatmanın anlamı yok.
evet 50 tane uptade evet evet uptade :D "update"
neyse 50 tane update alan oyunun son hali ile oynuyorum ben?
hüüüü nasil olurda son hali ile oynuyor hüüüüü olamaz bu hüüüüü
Online kısmına gelirsek
online olarak oynadıgım cs go valorant lol gibi oyunlar zaten ücretsiz
nasıl ücretsiz olur ya hüüüüüü online nasil oynar bu crackci hüüüüü olamaz bu hüüüü
başka?
var mı sorunun var mı bir iki hüüüüü?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Ne diyim abi akşam akşam keyfim kaçtı. Sanki para var da biz almıyoz oyun. Ülkenin alım gücü ortada. 18 yaşında biri olarak ne yapabilirim ki. Le havle vela kuvvete illa billa hil alüyyül azim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,769
Üyeler
167,886
Son üye
Buabibirimi19
Top Bottom