ThatCraigFellow
80+
Merhaba arkadaşlar oyuncu klavye istiyorum mouse lu klavye istiyorum mekanik bana önerir misiniz yoksa klavye ve mouse ayrı olsun.
iyi forumlar
bütçem:60.000 tl 60.000 tl klavye yok biliyorsunuz asus marka mı klavye markası ne olacak bilek desteği istiyorum kulaklık ta istiyorum mouse pad de istiyorumBütçe nedir hocam?
Gamepower al.bütçem:60.000 TL 60.000 TL klavye yok biliyorsunuz Asus marka mı klavye markası ne olacak bilek desteği istiyorum kulaklık ta istiyorum mouse pad de istiyorum
corsair ya da msi razer vb. markalar olur mu?Umarım troll değildir yine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower al.
Eşim TUF gaming mouse klavye set kullanıyor gayet memnunuz bi sıkıntısı yok çok rahat ediyor kullanırken, fakat ben edemiyorum. bende Asus claymore klavye, asus gladius origin II mouse var çok memnunum, mesela eşimde bunları kullanamıyor, kardeşimde de steelseries rival mouse ve gamepower klavye var 2'mizde çok sevdik ve sorun sıkıntı yaşamadık hiç bu ürünlerde, mouse biraz büyük olsun ve asus istiyorum diyorsanız gladius origin II güzel, biraz daha orta boyutlu olsun derseniz steelseries rival öneririm, daha küçüğede tuf serisi olabilir. klavye de gamepower tercih edebilirsiniz bilekliklibütçem:60.000 TL 60.000 TL klavye yok biliyorsunuz Asus marka mı klavye markası ne olacak bilek desteği istiyorum kulaklık ta istiyorum mouse pad de istiyorum
Yok, onlar kötü.Corsair ya da MSI razer vb. markalar olur mu?
Vakit geçirmek için boş konular ile milletin vaktini çalıp, forumu trollediğini düşünüyorum.bütçem:60.000 TL
hocam en iyi gamepower mouse önerir misiniz? mousepad gamepower da yoksa ben bir tane bulup alırımYok, onlar kötü.
Kötü değiller. Özellikle Razer.Yok, onlar kötü.
Cevabı 11:45'e kadar beklerim.hocam en iyi gamepower mouse önerir misiniz? mousepad gamepower da yoksa ben bir tane bulup alırım
Teşekkürler.11.45 oldu hocam.