Pil ömrü önemliyse şöyle bir model var. Senin attıkların 4000 MAh bunda 6000 MAh var. RGB kullanmazsan zaten uzun süre gidecektir.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bence tasarım, ses vb. inceleyip karar verin. Burada tamamen sizde bitiyor.
Ben ayrıca Manyetik switchli klavye almanızı öneririm. Switch ömürleri daha iyi oluyor. Ayar yapması da ayrıca fayda sağlıyor. Başta garip gelebilir, düzgün ayarları yapmayı öğrendikçe yazma vb. bile çok faydasını görürsünüz. Tuş çok rahat algılayınca kendinizi yormadan yazı yazabiliyorsunuz.
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.
www.gaming.gen.tr
GameRaider K1 HE Dark Blue, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.
www.gaming.gen.tr
Ek olarak şu ürünler de var.
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...
ulugames.com.tr
E Yooso Hz 82 Manyetik Switch 8000Hz Rapid Trigger Mekanik Klavye JINHE PINK MAGNETIC SWITCH
ulugames.com.tr
Tek tek ürün atmadım. Benim önerim ilk tercihin manyetik olsun, gasket olmasına özen göster, kablosuz tercihin varsa buna dikkat et ve tasarım bence aşırı önemli şeylerden biri de. Kıyaslamayı, switch sesleri vb. bakmayı da unutmayın. Çok ürün yok zaten karşılaştırın.
Meyer Gaming klavye kategorisinde en iyi mekanik ve gaming klavyeleri keşfedin. Hızlı tepki, RGB aydınlatma ve dayanıklı tasarımla oyun deneyiminizi yükseltin!
meyergaming.com
Bu arada Ulugames sitesindeki görsel vb. kullanımı çok iyi. Dark Reader ile de uyumlu duruyor, arka plan siyahken daha canlı oluyor. Neyse şu sitedeki kar efekti ve sekme çubuğunda sürekli ücretsiz kargo yazısını hızlı hızlı geçmeyi salın lütfen. Klavye için 2-3 sekme açtım bulamıyorum. Bu uyarıcılar ilk bakışta hoş gelse de kötü şeyler.