G gamer1210 80+ Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Selim BENLİ 28 Aralık 2023 #1 Oyuncu klavyesi arıyprum ama hangi özelliklere bakmam gerekir neleri değerlendirmem gerekir tam bilmiyorum, bütçem 4k gibi görünüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Rgb li düşünüyorum bu arada.
Oyuncu klavyesi arıyprum ama hangi özelliklere bakmam gerekir neleri değerlendirmem gerekir tam bilmiyorum, bütçem 4k gibi görünüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Rgb li düşünüyorum bu arada.
O ozyy41 80+ Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 115 Dahası Reaksiyon skoru 32 İsim Oğuzhan Akgün 28 Aralık 2023 #2 Hocam yüzdesi önemli, switcherli önemli, bir de üreten marka önemli. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Aralık 2023 Kimisi tam kullanmaktan zevk alır kimisi yüzde altmış falan. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Aralık 2023 Boyut size kalmış. Önemli olan switchleri ama. Üreten firma da önemli dediğim gibi. Upvote 0 Downvote
Hocam yüzdesi önemli, switcherli önemli, bir de üreten marka önemli. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Aralık 2023 Kimisi tam kullanmaktan zevk alır kimisi yüzde altmış falan. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Aralık 2023 Boyut size kalmış. Önemli olan switchleri ama. Üreten firma da önemli dediğim gibi.