- MSI'ın iyi olmadığını okumuştum + terleme yapacaktır.Fiyatları piyasaya göre uygun görünüyor. Sadece bir modelde olmadığı için örnek bir iki link ekliyorum. Yararlanmak isteyen olabilir.
MSI MAG CH120 X Oyuncu Koltuğu Siyah-Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
MSI MAG CH120 X Oyuncu Koltuğu Siyah-Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Hawk Gaming Chair FAB V6 Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Hawk Gaming Chair FAB V6 Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Hawk mı zio mu ustam- MSI'ın iyi olmadığını okumuştum + terleme yapacaktır.
- Alternatif olarak ZIO'nun kampanyalarına bakabilirsiniz.
"Kampanya" sekmesindeki ürünlerin stokları sık sık güncelleniyor.Kumaş Oyuncu Koltuğu - Zio Gaming Premium Oyuncu Koltuğu
Fabric Zio Gaming kumaş oyuncu koltuğu ile rahat ve kondorlu oyun serileri sizinle. Kumaş oyuncu koltuğu modelleri ile oyunların hakimi siz olacaksınız.ziogaming.com
Alıntıyı görüntüle
Fiyatları piyasaya göre uygun görünüyor. Sadece bir modelde olmadığı için örnek bir iki link ekliyorum. Yararlanmak isteyen olabilir.
MSI MAG CH120 X Oyuncu Koltuğu Siyah-Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
MSI MAG CH120 X Oyuncu Koltuğu Siyah-Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Hawk Gaming Chair FAB V6 Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Hawk Gaming Chair FAB V6 Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
İkisi için de bir sürü olumlu yorum okudum.Hawk mı zio mu ustam
Maalesef yok. Zio sadece İzmir'de bulunuyormuş mağazalarda.İkisi için de bir sürü olumlu yorum okudum.
Fakat ZIO'nun modelleri bana daha rahat görünüyor.
ZIO alacaksanız firmayı arayıp stok sormanızı tavsiye ederim.
Çünkü "kampanya" sekmesindeki ürünlerin stoğunu sık sık yeniliyorlar.
Size tavsiyem, yaşadığınız şehirde mağazaları varsa gidip koltukları deneyin.
Çünkü koltuklar aynı olsa da, boy/kilo değiştikçe kişiden kişiye farklı sonuçlar verebiliyor.
Rampage 2 civarında1000 lirayken rampage koltuk almadım şimdi en basitleri 3000 TL olmuş