Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu İndirimi - Amazon

Hawk kullanıyorum, memnunum. Malesef yazın neye oturursanız oturun sıcak basıyor ama eski koltugum deriydi ve iyi bilirim o yapış yapış kurbağa gibi olma hissini. Deri koltukta kışın hariç bahardan itibaren şort giydiniz veya üstünüz çıplak her saniye terletir ve yapışırsınız, Hawkta böyle sorunlar yok, ha kıçınız yine pişer yazın klima açmazsanız ama yapış yapış olmuyorsunuz en azından

Sercan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sercan ERPOLAT
Boy Durumu Nasıl Oluyor Bu Koltuklarda Benim Boyum 1.96 Bu Koltuklar Bana Göre Değil Ya

Sercan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sercan ERPOLAT
boyum 1.90, kilom 90 hawk gayet yeterli yayıla yayıla oturuyorum
Kanka Dik Konumda Oturunca Düzgün Bir Biçimde Koltukta Boyun Kısa Kalıyormu 6 Cm Daha Uzunum Senden Bişeler Söylede Bakalım Duruma Göre Bende Almayı Düşünüyorum Ölçme İmkanın Falan Varmı Hawkın Kendi Sitesinde Uzun Modeller Vardı Ama Fiyat Biraz Tuzlu

Kanka Dik Konumda Oturunca Düzgün Bir Biçimde Koltukta Boyun Kısa Kalıyormu 6 Cm Daha Uzunum Senden Bişeler Söylede Bakalım Duruma Göre Bende Almayı Düşünüyorum Ölçme İmkanın Falan Varmı Hawkın Kendi Sitesinde Uzun Modeller Vardı Ama Fiyat Biraz Tuzlu
Full dik oturunca koltugun tepe seviyesi ile başımın tepe seviyesi birebir aynı yerde kalıyor ki bence fazla bile, üst gövdemiz arasında max 3-4 cm vardır yani rahatsızlık verecegini sanmam, esas önemli olan bence boy degil en ve kilo, çok kilolu degilseniz rahat edersiniz diye düşünüyorum

Nowitzer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Fahrettin
hawk biraz daha düşse almıştım.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
Hawk sitesindeki fiyatlara düşmüş

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Sizce hawk fab serisi yerine xdrive atak almaya değer mi yoksa 800 tl farka değmez mi? 1.85 boy için. Özellikle sırt ve boyun için.

Top Bottom