Neler Yeni

Oyuncu koltuğu karşılaştırması. Hangisi daha iyi ?

Hangisini Seçmeliyim ?

• Oy kullanan toplam üye
    18

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sanırım sancak almak daha mantıklı yanlış bilmiyorsam daha güncel bir model ve renkleri daha canlı gibi gözüküyor
Malzeme konusunda da az çok aynılardır diye düşünüyorum, tek sıkıntı olan şey kafa yastığı

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Malzeme konusunda da az çok aynılardır diye düşünüyorum, tek sıkıntı olan şey kafa yastığı
Evet sanırım tek farkı kafa yastığının gömülü olması ve arkada 2 tane kulunç boşluğu olmaması. Kafa yastığının hareketli olmaması o kadar sıkıntı mı sence ?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Kafa yastığının olmaması sıkıntı yaratıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde çok terletiyor mu?
Ben bilerek bunu aldım. Kafa yastığı bunun kendinden var. Yani kafa tarafı çok abartılı değil hafiften şişkin ve daha iyi oluyor bence. Diğer yastıkla rahat edemiyorum. İstersen ayrı satılıyor ama gerek yok. Terletmeye gelirsek her deri ister istemez terletir.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,571
İsim
Taha yücel
NET 15 Lİ bel desteği kafa desteği felanda var ben 15 liyi almayı düşünüyorum para biriktiriyom

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben bilerek bunu aldım. Kafa yastığı bunun kendinden var. Yani kafa tarafı çok abartılı değil hafiften şişkin ve daha iyi oluyor bence. Diğer yastıkla rahat edemiyorum. İstersen ayrı satılıyor ama gerek yok. Terletmeye gelirsek her deri ister istemez terletir.
Anladım teşekkür ederim, rahatlık konusunda nasıl peki?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Oktay Nuri Orhon
15 li kullanıyorum memnunum gayet öneririm, bir fark olacağını da zannetmiyorum deri kumaş sünger kaliteleri birebir aynıdır görsel olarak hangisini beğenirsen onu al

s3rdwaRd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Serdar Bilgin
15 li kullanıyorum memnunum gayet öneririm, bir fark olacağını da zannetmiyorum deri kumaş sünger kaliteleri birebir aynıdır görsel olarak hangisini beğenirsen onu al
Oturma alanı dar mı peki hocam.

Top Bottom