Neler Yeni

Oyuncu koltuğu önerisi istiyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Mert bu koltuğu mu kullanıyorsun?
Önerdiğine şaşırdım çünkü.
Hayır kullanmıyorum fakat almayı planlıyorum. Neden dersen terletmez ve çok şık bir koltuk, fotoğrafta göründüğü gibi değil.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Hayır kullanmıyorum fakat almayı planlıyorum. Neden dersen terletmez ve çok şık bir koltuk, fotoğrafta göründüğü gibi değil.
Attığın koltuğun yüksekliğinin kısa olduğunu biliyorsundur inşallah. Boynun falan tamamen havada kalır. Ayrıca gıcırdama sorunları yaşayan çok kişi var. Eğer tipini çok beğendiysen yorumları okuyarak al. Pek rahat olmadığı söyleniyor.
Edit: Bana Attığın videoda çocuk koltugu almayın diyor :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Attığın koltuğun yüksekliğinin kısa olduğunu biliyorsundur inşallah. Boynun falan tamamen havada kalır. Ayrıca gıcırdama sorunları yaşayan çok kişi var. Eğer tipini çok beğendiysen yorumları okuyarak al. Pek rahat olmadığı söyleniyor.
Bir arkadaş çok memnun olduğunu söylemişti ona güvenerek öneriyorum. Bence şık duruyor fakat rahatlığını bilemiyorum test etmediğim için.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Bir arkadaş çok memnun olduğunu söylemişti ona güvenerek öneriyorum. Bence şık duruyor fakat rahatlığını bilemiyorum test etmediğim için.
Çocuğun sonda dediğini duydun mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığın videoda ki çocukta önermiyor. Sen daha iyi bilirsin ama bu koltuklardan fayda gelmez. Türksit koltuklar pek kaliteli olmuyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Attığın videoda ki çocukta önermiyor. Sen daha iyi bilirsin ama bu koltuklardan fayda gelmez. Türksit koltuklar pek kaliteli olmuyor
Bu arada koltuk göründüğü kadar kısa da değil burada oturunca belli oluyor. Uzun boylular için uygun olmayabilir.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Bu arada koltuk göründüğü kadar kısa da değil burada oturunca belli oluyor. Uzun boylular için uygun olmayabilir.
Sen bilirsin, alırsan haber versene. Nasıl falan söylersin hatta belki inceleme yaparsın.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Daha iyileri vardır tabi ki fakat bu bütçede çok da performans beklememek lazım. 700-800 liraya oyuncu koltukları sınırlı, eğer çok rahat bir koltuk isteniyorsa zaten bu bütçede ofis koltuğu daha mantıklı.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Daha iyileri vardır tabi ki fakat bu bütçede çok da performans beklememek lazım. 700-800 liraya oyuncu koltukları sınırlı, eğer çok rahat bir koltuk isteniyorsa zaten bu bütçede ofis koltuğu daha mantıklı.
1k ya kadar çıkabilirim taksitle maksimum oda 1 tl bile gecmemesi lazim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram