Kendim xdrive toryum kullanıyorum. Tavsiye ederim hocam.Herkese iyi forumlar. İlk öncelikle bütçem maksimum 9000. Benim için en önemli şey sağlamlık sonra konfor buna göre en iyi koltuk hangisidir?
Benimde hoşuma giden 2 xdrive modeli var. Anka ve 15'li Plus ve xmax diye bir koltuk var o da kaliteli duruyor sizce aralarından hangisi alınır?Kendim xdrive toryum kullanıyorum. Tavsiye ederim hocam.
hawk future ve xdrive anka ya da 1k daha çıkarım dersen akdeniz öneririmHerkese iyi forumlar. İlk öncelikle bütçem maksimum 9000. Benim için en önemli şey sağlamlık sonra konfor buna göre en iyi koltuk hangisidir?
Hawk future 13k olmuş hocam o kadar çıkamam. Yinede tavsiye için teşekkür ederim.hawk future ve xdrive anka ya da 1k daha çıkarım dersen akdeniz öneririm
artmışmı ya pardon görmemişim fiyatların son halini sene başı10k bandındaydı orda kalmışım ben en sonHawk future 13k olmuş hocam o kadar çıkamam. Yinede tavsiye için teşekkür ederim.
Valla hocam o modelleri pek bilmiyorum. Yani kendim toryum kullandığım için onu tavsiye edebilirim sadece. Rahat ve konforlu terletme yapmıyor. Diğer modeller için kullanan arkadaşların yorum yapması daha iyi olur.Benimde hoşuma giden 2 xdrive modeli var. Anka ve 15'li Plus ve xmax diye bir koltuk var o da kaliteli duruyor sizce aralarından hangisi alınır?
![]()
xDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz xDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! xDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 7.599,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
XMAX / Rio Balerion Antrasit Gri Kadife Terletmez Kumaş Gaming Oyuncu Koltuğu / 120 Kg Taşır - Fiyatı, Yorumları
/ Rio Balerion Antrasit Gri Kadife Terletmez Kumaş Gaming Oyuncu Koltuğu / 120 Kg Taşır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com