Yardım Oyuncu Koltuğu önerisi

KeplerB

80+
Reaksiyon skoru
24
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

Daha önce xrancerin bir koltuğunu kullanıyorum.fakat kullandıkça arkaya doğru gitmeye başladı ben kolu çekip götürmeme rağmen dik pozisyona neredeyse gelmiyordu.alalı daha 2 hafta felan olmuştu
daha sonra garantiye yolladığımda benim hatam olduğu söylendi ve tamir için para istediler 85 kilyoum ve böyle bir şey olmasını beklemiyordum
daha sonra tamirden geldikten sonra yaklaşık 2 yıl kullandım bir sorun çıkmadı fakat geçen günlerde yine aynı sorun oldu ve bu sefer tamire göndermek istemiyorum

bu sorunu yaşamayacağım kalitlei bir koltuk öneriniz var mı acaba?

ben bu koltuğu almayı düşünüyorum
1763382439944.webp

bütçe belirtebilirseniz daha nokta atışı öneriler gelebilir.

Resimde ki koltuk(Xdrive Anka) bende var. Zamanında Hawk Future ile aralarındaki fiyat farkı uçurumundan dolayı Anka'yı almıştım. Fakat sonraları Future'u deneme imkanım oldu ve keşke bende alsaydım dedim. Anka'dan daha rahat bir koltuk. Açıkçası bende Hawk Future almanı öneririm.

Son düzenleme:
Resimde ki koltuk(Xdrive Anka) bende var. Zamanında Hawk Future ile aralarındaki fiyat farkı uçurumundan dolayı Anka'yı almıştım. Fakat sonraları Future'u deneme imkanım oldu ve keşke bende alsaydım dedim. Anka'dan daha rahat bir koltuk. Açıkçası bende Hawk Future almanı öneririm.
teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hawk future serisine bakabilirsiniz
fikriniz için teşekkürler hawk ı alacağım sanırım hem rahat hemde bu şekilde kırılma olayları yaşamak istemiyorum kilolu biri değilim bu şekilde 2. kez olması saçma bence normal bir şekilde oturuyorum arkamada yaslanayım yani koltuğun özelliği bu sonuçta

Geri