Oyuncu Koltuğu Önerisi

Kayrae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
789
Merhaba, kendime yeni bir koltuk almayı planlıyorum fakat piyasaya baktığımda genellikle 1500-1700TL veya 700-900TL arası koltuklar

Arasındaki fark elbette kalite ama bence bir oyuncu koltuğunda kalitenin o kadar etkisi olduğunu sanmıyorum siz ne dersiniz?

Benim bulduklarım;

Merhaba, kendime yeni bir koltuk almayı planlıyorum fakat piyasaya baktığımda genellikle 1500-1700TL veya 700-900TL arası koltuklar

Arasındaki fark elbette kalite ama bence bir oyuncu koltuğunda kalitenin o kadar etkisi olduğunu sanmıyorum siz ne dersiniz?

Benim bulduklarım;

Kalitenin tabiiki etkisi var.
Tam kafandaki bütçe nedir?
Bütçe düşükse oyuncu değilde ofis,çalışma koltuğu al.

Benim bulduklarım;

Siyah beyazlı daha iyi duruyor ayaklının metal olması daha iyi

Oyuncu koltuğunu gerekli bulmuyorum bir adet patron koltuguda aynı rahatlığı sağlayacaktır.

Benim bulduklarım;

Metal ayak olmasina dikkat edin de internetten sipariş vermenizi önermem ben olsam gider denerim öyle alirim

UwU mutluyum. 10-5 model koltuk arasındaki en iyisi buydu.
image.jpg

evet ama Sivas'ta yaşıyorum ve burada satan neredeyse yok ya da ben bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis biraz pahalı sanki :D
Fiyatını hak ettiğini düşünüyorum. Gördüğüm en geniş koltuk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,147
Üyeler
184,271
Son üye
MrZeki
Geri