Saçma 1400tl bütçede alınır ama 1700tl bütçede Xdrive ın daha güzel koltukları varXdrive 15 li kullanıcısıyım gayet memnunum
gerek yok reis bi planlarım hawk a dı araştırıcam alırım bu ikisinden biriniXdrive akıncı bakabilirsin. Buna da yetmez ise artık 49tl sini ben vereceğim
xDrive Akıncı Profesyonel Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz xDrive Akıncı Profesyonel Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! xDrive Akıncı Profesyonel Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 7.688,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1,75 68
Hawk sadece deri koltuk istenmiyorsa alınır. İkisini de denemiş biri olarak Xdrive akıncı bariz daha rahat. Ama yaz başlıyor Xdrive suni deri olduğu için terletirgerek yok reis bi planlarım hawk a dı araştırıcam alırım bu ikisinden birini
Ondan alsın demedim zaten kardeşim. Şekil fark edebilir kumaş ve sünger fark etmiyorSaçma 1400tl bütçede alınır ama 1700tl bütçede Xdrive ın daha güzel koltukları var
klimalı ortamdayım reis sorun olcağını sanmıyorum inşallah olmazHawk sadece deri koltuk istenmiyorsa alınır. İkisini de denemiş biri olarak Xdrive akıncı bariz daha rahat. Ama yaz başlıyor Xdrive suni deri olduğu için terletir
xdrive alıcağım teşekkürlerHawk sadece deri koltuk istenmiyorsa alınır. İkisini de denemiş biri olarak Xdrive akıncı bariz daha rahat. Ama yaz başlıyor Xdrive suni deri olduğu için terletir
Bora modelini alma ama çünkü o sadece boyu çok uzunlar için tasarlanan bir model. Bel boyun desteği gibi artıları yok. Akıncı ve Kasırga modelinde ise tam senin boyuna uygun 1.80e kadar tam ideal. Ve bel boyun desteği çok rahat. Akıncı ve Kasırga modelinden hangisi hoşuna gittiyse onu al ben şahsen Akıncı öneririm hem bir tık daha ucuz. Güle güle kullanklimalı ortamdayım reis sorun olcağını sanmıyorum inşallah olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
xdrive alıcağım teşekkürler
teşekkürlerBora modelini alma ama çünkü o sadece boyu çok uzunlar için tasarlanan bir model. Bel boyun desteği gibi artıları yok. Akıncı ve Kasırga modelinde ise tam senin boyuna uygun 1.80e kadar tam ideal. Ve bel boyun desteği çok rahat. Akıncı ve Kasırga modelinden hangisi hoşuna gittiyse onu al ben şahsen Akıncı öneririm hem bir tık daha ucuz. Güle güle kullan