Oyuncu Koltuğu Önerisi

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Bütçe
2500
Emektar koltuğumun beni taşımaya artık gücü yetmiyor. Artık başka koltuğa geçmeliyim.

Emektar koltuğumun beni taşımaya artık gücü yetmiyor. Artık başka koltuğa geçmeliyim.
x drive dan uzak dur yeter x prime falan bu tarz markala girişme zio ya da msi en mantıklısı olur ben x drive kullanıyorum illet bir marka o kadar şişirmişler ki bir şey sanıp aldık arkadaşımda da var bende o da bin pişman

x drive dan uzak dur yeter x prime falan bu tarz markala girişme zio ya da msi en mantıklısı olur ben x drive kullanıyorum illet bir marka o kadar şişirmişler ki bir şey sanıp aldık arkadaşımda da var bende o da bin pişman
Xprimedan neden uzak duralım?

rahat değil gereksiz şişirme görüntü icabı koltuk xdrive da xprime da malzeme kalitesi de berbat diğer amrkalara göre
Yani diğer markalarda kumaşlar 2.5k olduğunu düşününce alpha fab1 mesela daha uygun geliyor. Daha önce denemedim

Yani diğer markalarda kumaşlar 2.5k olduğunu düşününce alpha fab1 mesela daha uygun geliyor. Daha önce denemedim
emin ol pişmöan olursun bizde 500 tl den kaçtık çok pişman olduk arkadaşımda zio koltuk var koltuk olduğunu ona oturunca anladım xtrive falan hikayeymiş mutfak sandalyesini süngerlemişler satıyorlar resmen

emin ol pişmöan olursun bizde 500 TL den kaçtık çok pişman olduk arkadaşımda zio koltuk var koltuk olduğunu ona oturunca anladım xtrive falan hikayeymiş mutfak sandalyesini süngerlemişler satıyorlar resmen
Rampage nasıldır? Şoka gelen

şunu da eklemek istiyorum alpha fab da yatarken yanları göğüs kafesine sürekli baskı yapacaktır ve bağdaş kuramazsın asla ben çok emin bir şekilde şiddetle tavsiye etmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rampage koltuğa hiç oturmadım bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bakınca malzeme kalitesinin kötü olduğu belli oluyor zaten rahatlık pek aranmaz fakat fiyatı çok iyiymiş karar senin bu fiyata amaan olsun da olsun işte dersen alınır ama para koyarım dersen zio msi calitte şaşma

emin ol pişmöan olursun bizde 500 TL den kaçtık çok pişman olduk arkadaşımda zio koltuk var koltuk olduğunu ona oturunca anladım xtrive falan hikayeymiş mutfak sandalyesini süngerlemişler satıyorlar resmen
Zio hangi modeli varki acaba

xDrive - Hawk - xPrime - Seduna gibi mağazaların showroom yerleri var.
Mağazaya gidip oradaki modelleri inceleyebiliyor, deneyebiliyorsun.

Eğer indirim yakalarsan Zio Fabric modellerine de bakabilirsin.
Bir kaç ay önce burada bir üyeye önermiştim, o zaman güzel bir kampanya vardı.
Yanlış hatırlamıyorsam 2.000 TL'ye full paket Fabric almıştı.

Geri