ubeyeyeyeyeyeyeyeye
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 567
- Bütçe
- 2500
Emektar koltuğumun beni taşımaya artık gücü yetmiyor. Artık başka koltuğa geçmeliyim.
Bende 2 yıldır calitte var memnunumEmektar koltuğumun beni taşımaya artık gücü yetmiyor. Artık başka koltuğa geçmeliyim.
x drive dan uzak dur yeter x prime falan bu tarz markala girişme zio ya da msi en mantıklısı olur ben x drive kullanıyorum illet bir marka o kadar şişirmişler ki bir şey sanıp aldık arkadaşımda da var bende o da bin pişmanEmektar koltuğumun beni taşımaya artık gücü yetmiyor. Artık başka koltuğa geçmeliyim.
Görüntülerini hüç beğenemedim onunBende 2 yıldır calitte var memnunum
Xprimedan neden uzak duralım?x drive dan uzak dur yeter x prime falan bu tarz markala girişme zio ya da msi en mantıklısı olur ben x drive kullanıyorum illet bir marka o kadar şişirmişler ki bir şey sanıp aldık arkadaşımda da var bende o da bin pişman
rahat değil gereksiz şişirme görüntü icabı koltuk xdrive da xprime da malzeme kalitesi de berbat diğer amrkalara göreXprimedan neden uzak duralım?
Yani diğer markalarda kumaşlar 2.5k olduğunu düşününce alpha fab1 mesela daha uygun geliyor. Daha önce denemedimrahat değil gereksiz şişirme görüntü icabı koltuk xdrive da xprime da malzeme kalitesi de berbat diğer amrkalara göre
Görüntü derken?Görüntülerini hüç beğenemedim onun
emin ol pişmöan olursun bizde 500 tl den kaçtık çok pişman olduk arkadaşımda zio koltuk var koltuk olduğunu ona oturunca anladım xtrive falan hikayeymiş mutfak sandalyesini süngerlemişler satıyorlar resmenYani diğer markalarda kumaşlar 2.5k olduğunu düşününce alpha fab1 mesela daha uygun geliyor. Daha önce denemedim
Rampage nasıldır? Şoka gelenemin ol pişmöan olursun bizde 500 TL den kaçtık çok pişman olduk arkadaşımda zio koltuk var koltuk olduğunu ona oturunca anladım xtrive falan hikayeymiş mutfak sandalyesini süngerlemişler satıyorlar resmen
şunu da eklemek istiyorum alpha fab da yatarken yanları göğüs kafesine sürekli baskı yapacaktır ve bağdaş kuramazsın asla ben çok emin bir şekilde şiddetle tavsiye etmiyorumYani diğer markalarda kumaşlar 2.5k olduğunu düşününce alpha fab1 mesela daha uygun geliyor. Daha önce denemedim
rampage koltuğa hiç oturmadım bilmiyorumRampage nasıldır? Şoka gelen
bakınca malzeme kalitesinin kötü olduğu belli oluyor zaten rahatlık pek aranmaz fakat fiyatı çok iyiymiş karar senin bu fiyata amaan olsun da olsun işte dersen alınır ama para koyarım dersen zio msi calitte şaşmaRampage nasıldır? Şoka gelen
Zio hangi modeli varki acabaemin ol pişmöan olursun bizde 500 TL den kaçtık çok pişman olduk arkadaşımda zio koltuk var koltuk olduğunu ona oturunca anladım xtrive falan hikayeymiş mutfak sandalyesini süngerlemişler satıyorlar resmen
ziogaming.com