halilbaskan33
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
2500 TL BÜTÇEM VAR VE OYUNCU KOLTUĞU ARIYORUM ALMIŞKEN KALİTELİ OLSUN İSTİYORUM VARSA BİLDİĞİNİZ KULLANDIĞINIZ DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ
hangi modeliBende calitte var.
2 yılı geçti.
Hala taşıyor beni![]()
Calitte Profesyonel Oyuncu Koltuğu | Viper VPX Serisi | Kırmızıhangi modeli
hawk ve xdrive alsancak veya xdrive 15 LiHawk oyuncu koltuğuna bakabilirsin forumda kullanan var
güzel duruyor ama marka kalitesi nasıl bilmiyorumBende calitte var.
2 yılı geçti.
Hala taşıyor beni![]()
Yani ben alırken baya çok vardı reklamları.hawk ve xdrive alsancak veya xdrive 15 Li
Post automatically merged:
güzel duruyor ama marka kalitesi nasıl bilmiyorum
ya benimde çok verecek durumum yok açıkçası bi koltuğa 2500 gibi rakamlar gerçekten çok fazla bende skolyoz var o yüzden almışken kaliteli bişe almak istiyorum 2500 tl az bi para değil ama bakıyorum 2500 bu markaların en ucuz koltukları napıcağımı şaşırdım 1500 olan bütçemi 2500 e çıkarmak zorunda kaldımYani ben alırken baya çok vardı reklamları.
Baya da alan vardır.
Ama sonra Hawk falan çıktı.
Post automatically merged:
Ben beğeniyorum.
Bir daha alır mıyım?
Dersen başka marka denemek için almazdım.
Valla almadan önce çok bel ağrım vardı.ya benimde çok verecek durumum yok açıkçası bi koltuğa 2500 gibi rakamlar gerçekten çok fazla bende skolyoz var o yüzden almışken kaliteli bişe almak istiyorum 2500 TL az bi para değil ama bakıyorum 2500 bu markaların en ucuz koltukları napıcağımı şaşırdım 1500 olan bütçemi 2500 e çıkarmak zorunda kaldım
Hawk al gec hem rahat hem kaliteli2500 TL BÜTÇEM VAR VE OYUNCU KOLTUĞU ARIYORUM ALMIŞKEN KALİTELİ OLSUN İSTİYORUM VARSA BİLDİĞİNİZ KULLANDIĞINIZ DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ