- Konu Sahibi Konu Sahibi
xprime alacağıma 150tl daha koyar xdrive alırım hocam bence 2.el muhabbetinede gelicek olursak sıfıra yakın bulursan bence çok mantıklı ben öyle aldım gayette memnunum
150₺ fark olan modeli atar mısın?
xprime alacağıma 150tl daha koyar xdrive alırım hocam bence 2.el muhabbetinede gelicek olursak sıfıra yakın bulursan bence çok mantıklı ben öyle aldım gayette memnunum
https://www.xdrive.com.tr/xdrive-toryum-profesyonel-oyuncu-koltugu-kirmizi (3873TL)150₺ fark olan modeli atar mısın?
bütce belirtirsen yardımcı olurum. 1400 TL den başlıyor fp ürünler
Xprime alacağınıza paranızı yoldan geçen birine verin daha iyi. Alpha fab v1 aldık full kırılıyor koltukları. Bi de utanmada alınan koltuğun parasından daha fazlasını istiyorlar. Aman diyim ben hawk kullanıyorum cok memnunum ofisel/xdrive önünden geçmeyin
fab v4 kullanıyorum.Kesinlikle almayın.Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Şöyle bir şey var acaba alsam mı diye düşünüyorum.
Ben hawk fab v1 kullanıyorum ben aldıgınmda 1500dü şimdi 3600 olmuş ama hiçbir problem yaşamadım 1 sene oldu.
![]()
HAWK Fab v1 3D Kolçak Kumaş Gri Gaming (Oyuncu) Koltuğu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben herkese öneriyorum. Xdrive alpha fab v1 almıştım kırıldı garanti dışıymıș, kargo ücretini verdim tamir etti yolladılar. Şimdi de arkadaşımın kırıldı 80 kilo. Baktım genel olarak xdrive memnuniyetine çöp. Ofisel/xdrive o yüzden önermiyorum.Mesela hawkı da yukarda bir arkadaş öneriyor benim kafam iyice karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Örneğin calitte iyi bir marka mıdır?
Ben herkese öneriyorum. Xdrive alpha fab v1 almıştım kırıldı garanti dışıymıș, kargo ücretini verdim tamir etti yolladılar. Şimdi de arkadaşımın kırıldı 80 kilo. Baktım genel olarak xdrive memnuniyetine çöp. Ofisel/xdrive o yüzden önermiyorum.
Hawk kullanan arkadaşlarımın hepsi de öneriyor ben alalı 1 seneyi geçmiştir. Ama başka markaların belki koltukları daha iyidir bilemiyorum tabii.