Neler Yeni

Oyuncu koltuğu önerisi

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
xprime alacağıma 150tl daha koyar xdrive alırım hocam bence 2.el muhabbetinede gelicek olursak sıfıra yakın bulursan bence çok mantıklı ben öyle aldım gayette memnunum

150₺ fark olan modeli atar mısın?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,268
İsim
yusuf ecer
Hawk önermiyorum zio kullandıktan sonra açıkçası misafir çocuğu gelse ona oturtacağım bi koltuk hem rahat değil hem de çevremde hawk kullanan herkes bi sıkıntı yaşadı gerek gıcırdama gerek çökme vs, zio alacak olursan da viscolu al müşteri hizmetleri de mükemmel anında geri dönüş ve yardım sağlıyorlar

rynsz

80+ Bronze
bütce belirtirsen yardımcı olurum. 1400 TL den başlıyor fp ürünler

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Xprime alacağınıza paranızı yoldan geçen birine verin daha iyi. Alpha fab v1 aldık full kırılıyor koltukları. Bi de utanmada alınan koltuğun parasından daha fazlasını istiyorlar. Aman diyim ben hawk kullanıyorum cok memnunum ofisel/xdrive önünden geçmeyin

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Xprime alacağınıza paranızı yoldan geçen birine verin daha iyi. Alpha fab v1 aldık full kırılıyor koltukları. Bi de utanmada alınan koltuğun parasından daha fazlasını istiyorlar. Aman diyim ben hawk kullanıyorum cok memnunum ofisel/xdrive önünden geçmeyin

Hocam tamam anlıyorum sizleri fakat bende öneri istiyorum hani link falan atabilirseniz çok sevinicem.
Not: Taksitli alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hani en kötü şu şu şu markalara yönelin derseniz bende ona göre hareket edicem.

jouly

80+ Bronze

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Mesela hawkı da yukarda bir arkadaş öneriyor benim kafam iyice karıştı 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin calitte iyi bir marka mıdır?
Ben herkese öneriyorum. Xdrive alpha fab v1 almıştım kırıldı garanti dışıymıș, kargo ücretini verdim tamir etti yolladılar. Şimdi de arkadaşımın kırıldı 80 kilo. Baktım genel olarak xdrive memnuniyetine çöp. Ofisel/xdrive o yüzden önermiyorum.

Hawk kullanan arkadaşlarımın hepsi de öneriyor ben alalı 1 seneyi geçmiştir. Ama başka markaların belki koltukları daha iyidir bilemiyorum tabii.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Ben herkese öneriyorum. Xdrive alpha fab v1 almıştım kırıldı garanti dışıymıș, kargo ücretini verdim tamir etti yolladılar. Şimdi de arkadaşımın kırıldı 80 kilo. Baktım genel olarak xdrive memnuniyetine çöp. Ofisel/xdrive o yüzden önermiyorum.

Hawk kullanan arkadaşlarımın hepsi de öneriyor ben alalı 1 seneyi geçmiştir. Ama başka markaların belki koltukları daha iyidir bilemiyorum tabii.

Hawkın hangi serileri alınmalı?

v1-2-3 vs

Çünkü 4de sorun var diye duymuştum.

Şuanlık kesin Hawk alıcam gibi duruyor sadece serilerini araştırıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,230
Üyeler
165,493
Son üye