Neler Yeni

Yardım Oyuncu Koltuğu seçiminde yardıma ihtiyacım var.

wraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
Bütçe
7000
Merhaba, yakın zamanda oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Ben bu 2 ürün üzerine öneri aldım ancak bir öneriniz varsa bekliyorum. Ayrıca baktığım zaman bütün ürünlere daha yeni zam geldiğini gördüm sizce indirim beklemeli miyim?

Kilo 80 Boy 175

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer
Anka yapıştır geç kanka. Kumaşı falan baya premium hissettiriyor. Biraz ama sana büyük gelebilir. Aynı boydayız, 97 kiloyum ve anka bana rahat geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.koctas.com.tr/xdrive-xd...utm_medium=cpc&utm_campaign=standart&v=1.48.9 world kart varsa 7 ay taksitle bunu alablirsin. Koçtaş ne kadar güvenilir ve kumaş olarak bunla aynı mı bilmiyorum ama

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Nesim Mutlu
Xdrive akdeniz kullanıyorum malzeme kalitesi güzel. Şu anlık gıcırdama ya da farklı bir problem yok. 2 ayı geçiktir kullanıyorum. Xdrive anka da gayet iyi gözüküyor. Hawk fab v4 yerine net tercihim anka olurdu

wraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım tercihim anka olacak yeni zamlanması beni biraz indirim beklemeye itiyor.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,894
İsim
ege erdem demirelli
Hocam biraz daha cikarsaniz kendim de kullandigim Exvega Andromeda tavsiye ederim. Cikmazsa Anka alin, Hawk cok kotu oturma kismi direk kalasa oturuyor gibi

ErZo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erce
Merhaba, yakın zamanda oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Ben bu 2 ürün üzerine öneri aldım ancak bir öneriniz varsa bekliyorum. Ayrıca baktığım zaman bütün ürünlere daha yeni zam geldiğini gördüm sizce indirim beklemeli miyim?

Kilo 80 Boy 175

fab v4 bel ve sırt bölgesi kendimce oldukça rahatsız, koltuk aşırı derecede dik belli bir süreden sonra problem olacağını düşünüyorum

wraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fab v4 bel ve sırt bölgesi kendimce oldukça rahatsız, koltuk aşırı derecede dik belli bir süreden sonra problem olacağını düşünüyorum

Gerçekten çok teşekkür ederim hawk almak üzereydim bu kadar şikayet olduğunu duyunca fikrim değişti.
Hocam biraz daha cikarsaniz kendim de kullandigim Exvega Andromeda tavsiye ederim. Cikmazsa Anka alin, Hawk cok kotu oturma kismi direk kalasa oturuyor gibi
Anka alacağım gibi duruyor hocam teşekkürler.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Yunus Emre Uzun

Kilo 80 Boy 175

hocam ürün hakkında bir fikrim yok fakat sosyal medaya reklamı çıktı belki işinize yarar paylaşmak istedim bilen arkadaşlar bizi aydınlatsın :)

Top Bottom