Neler Yeni

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

AtaEmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
ata emir şimşek
Rahat bir koltuk arayışı içerisindeyim. Kaliteli ve rahat olması birinci önceliğim tüm önerilerinizi bekliyorum

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
Oyuncu koltuğu alma. Alacaksan da hawk fab serisini asla alma.

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Öneri varsa her şeye açığım
Mesaj otomatik birleştirildi:

15k ya kadar okeyim
exvega andromeda önerebilirim rahat nefes alabilir bir koltuk oyuncu koltuğu bakarken denemiştim rahat ama bana biraz pahalı gelmişti

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
Öneri varsa her şeye açığım

15k ya kadar okeyim
2 ay öncesinde forumlarda önerilen hawk fabı aldım ve pişman oldum. İade de edemediğim için bi süre kullanıp 2. el satacağım. Benim tecrübem bu seriyi almamanı söyleyecek kadar. Bunu sattıktan sonra da büyük ihtimalle ofis koltuğu kullanırım.

AtaEmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
ata emir şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
exvega andromeda önerebilirim rahat nefes alabilir bir koltuk oyuncu koltuğu bakarken denemiştim rahat ama bana biraz pahalı gelmişti
https://www.itopya.com/corsair-tc100-relaxed-fabric-siyahgri-oyuncu-koltugu_u24049 bu nasıldır sizce biliyor musunuz

2 ay öncesinde forumlarda önerilen hawk fabı aldım ve pişman oldum. İade de edemediğim için bi süre kullanıp 2. el satacağım. Benim tecrübem bu seriyi almamanı söyleyecek kadar. Bunu sattıktan sonra da büyük ihtimalle ofis koltuğu kullanırım.
Teşekkür ederim bilgilendirme için uzak duracağım

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin
keşke Xdrive Anka alsaymışsın benim arkadaşta İnt den almıştı beğenmeyip iade etti onun yerine bu önerdiğim bankayı almıştı memnun şuanda

evet

Farway

80+ Silver
Dostum Zio, Hawk, exvega bilmem ne zart zurt koltuklardan hayır gören yok. Bende Zio ve HP Omen var, fiyatları yakındı aldım ama Zio HP'nin konforuna ulaşamaz. Bütçen var madem HP Omen Citadel'den şaşma.

AtaEmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
ata emir şimşek
Dostum Zio, Hawk, exvega bilmem ne zart zurt koltuklardan hayır gören yok. Bende Zio ve HP Omen var, fiyatları yakındı aldım ama Zio HP'nin konforuna ulaşamaz. Bütçen var madem HP Omen Citadel'den şaşma.
Onu da önerenleri görmüştüm ama onun da en büyük şikayeti sanırım distribütor firmanın üründe yaptığı lüzumsuz fiyat arttırması. Stok olarak resmi satıcılarda yok sanırım

Farway

80+ Silver
Onu da önerenleri görmüştüm ama onun da en büyük şikayeti sanırım distribütor firmanın üründe yaptığı lüzumsuz fiyat arttırması. Stok olarak resmi satıcılarda yok sanırım
Evet 12K'ydı ben aldığımda artmış ama eğer para vereceksen bundan şaşma derim.

Top Bottom