oyuncu koltuğu yerine araba koltuğu almak mantıklımı

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
oyuncu koltuklarının en ucuzu 2000 3000 lira olmuş araba koltuğuna göre kıyaslarsan araba koltukları daha rahat ve çıkma koltuklar daha ucuz bunu düşünerek kısa bi koltuk araması yaptım 750 TL'ye çıkma focus 1 koltuğu buldum üzerinde sigara yanığı vs gözükmüyor focus 1 zaten aktif olarak kullandığımız bi araba bence koltukları çok rahat koltuğa birde tekerlek vs takarsam taşırmı

araba oyunları oynuyorsan, yarış setupun varsa o setup için alınabilir. ama normal sistemineyse araba koltuğu abes kaçar diye düşünüyorum

Dediğiniz koltuğun fotoğrafını atabilir misiniz?

yt linki paylaşmak yasakmı değilse birisi ytde yapıyor yt linki paylaşmak yasak değilse onu atabilirim size
Hocam Mazda koltuğundan yapanı diyorsam 200 çıkma koltuğa 270 tekerlek alt takıma vermiş adam artı döşeme parası var 1 sene onceki video ama şuan alt takım olmuş 700 TL mahalledeki demirci ye anlatıp ayak yaptırmak daha mantıklı geldi bana

Hocam Mazda koltuğundan yapanı diyorsam 200 çıkma koltuğa 270 tekerlek alt takıma vermiş adam artı döşeme parası var 1 sene onceki video ama şuan alt takım olmuş 700 TL mahalledeki demirci ye anlatıp ayak yaptırmak daha mantıklı geldi bana
o videoyu diyordum ucuz yollu koltuk arıyorum zaten uyarsa evde bi kaç tane tekerlekli ayak var uymazsa dediğin gibi sanayide vs yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz koltuğun fotoğrafını atabilir misiniz?
maxresdefault.jpg

Bunun gibi bir şey hocam

o videoyu diyordum ucuz yollu koltuk arıyorum zaten uyarsa evde bi kaç tane tekerlekli ayak var uymazsa dediğin gibi sanayide vs yapıcam

Alıntıyı görüntüle
Bunun gibi bir şey hocam
Baya iyi oyuncu koltuklarından falan daha dayanıklı olur.

sanayide

bende öyle düşündüğüm için konu açtım
Rica etsem aldıktan sonra fotoğraf çekip paylaşıp, deneyimlerinizi aktarır mısınız?
Hatta yeni konu da açabilirsiniz bilgilenmemiz adına faydalı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,306
Üyeler
184,919
Son üye
atakod
Geri