Neler Yeni

Oyuncu koltuğumu yoksa ofis koltuğumu

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
Bütçe
4000
Merhabalar ben son zamlarda gelmeden önce koltuk almak istiyorum ancak aklımda bir şey yok daha öncesindede koltuk almadım eldeki imkanlarla bir türlü idare ettim ancak bir koltuk alma vaktim geldi internette baktığım kadarıyla kesin bir şey bulamadım kimisi Gaming koltuklar daha iyi derken kimisi ofis diyor ben tasarımı umursamayan biriyim sırf tasarım için Gaming almak istemiyorum ancak sırf bunun için Gaming koltuklarında köşeye atmıyorum rahat ve konforlu olduğu sürece güzel bir koltuk arıyorum ofis koltuğu olur Gaming olur hiç fark etmez bunlar hakkında deneyimi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim

hamzatr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza Demirhan
Valla 2 yil once mi ne hurdacidan ofis koltugu aldim bir tane 200 TL'ye hala götürüyor.

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
Merhabalar ben son zamlarda gelmeden önce koltuk almak istiyorum ancak aklımda bir şey yok daha öncesindede koltuk almadım eldeki imkanlarla bir türlü idare ettim ancak bir koltuk alma vaktim geldi internette baktığım kadarıyla kesin bir şey bulamadım kimisi Gaming koltuklar daha iyi derken kimisi ofis diyor ben tasarımı umursamayan biriyim sırf tasarım için Gaming almak istemiyorum ancak sırf bunun için Gaming koltuklarında köşeye atmıyorum rahat ve konforlu olduğu sürece güzel bir koltuk arıyorum ofis koltuğu olur Gaming olur hiç fark etmez bunlar hakkında deneyimi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim
hocam bence oyuncu koltuğu alırsan daha iyi olur daha rahat takılırsın mesela hawk markasının çok güzel koltukları var bunun gibi,

bi göz gezdir bence

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bence oyuncu koltuğu alırsan daha iyi olur daha rahat takılırsın mesela hawk markasının çok güzel koltukları var bunun gibi,

bi göz gezdir bence
Buna baktım ve fab v1 den tut v6 ya kadar fiyatları aynı aralarında bir fark varmı peki ?

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
Buna baktım ve fab v1 den tut v6 ya kadar fiyatları aynı aralarında bir fark varmı peki ?
hocam onların rengi ve kumaşları değişiyor ama bence attığımı veya Fab 5 i alabilirsin ikiside çok güzel bel yastığı boyun yastığı da var çok değişen bişey yok

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam onların rengi ve kumaşları değişiyor ama bence attığımı veya Fab 5 i alabilirsin ikiside çok güzel bel yastığı boyun yastığı da var çok değişen bişey yok
Önerdiğin ürün için bir kilo aralığı varımdır
Ben 1.80 97kg biriyim yanlış olmasın ama her koltuga sığabilen biri değilimdir .d

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
Önerdiğin ürün için bir kilo aralığı varımdır
Ben 1.80 97kg biriyim yanlış olmasın ama her koltuga sığabilen biri değilimdir .d
Öyle bişey olacağını sanmıyorum geniş koltuk diye biliyorum istersen videolarını izle ayrıntılı

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Kesinlikle gaming tercih et. Sonuçta oyuncular için uzun süreli oturma pozisyonlarına göre tasarlanıyorlar.

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mehmet
HAWK Oyuncu koltuğu kullanıyorum, çok memnunum. (182cm boy,107 kg) Gıcırdama vb sıkıntılar yok.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Top Bottom